Simpsonovi

12+12+

Subota 22:45

Vampiri

Epizoda 4 - Sezona 22
04:29

Sledeće emitovanje

 1. Subota 8 avgust u 14:00

  Ljubav je u N2-O2-Ar-CO2-Ne-He-CH4 (E13 - S27)

 2. Subota 8 avgust u 14:25

  Tužna devojka (E14 - S27)

 3. Subota 8 avgust u 22:45

  Tužna devojka (E14 - S27)

Sinopsis

Animirana komedija o porodici iz radničke klase.

Klipovi

Epizode

 • 1

  San svakog čoveka

  +

  Homeru je dijagnostikovana narkolepsija, ali umesto da ode kući sa prepisanim lekovima, on se vrati kući pijan. Homer i Mardž odlaze na bračno savetovanje i imaju probni razvod tokom kog Homer počne da izlazi sa 20-godišnjakinjom.

 • 2

  Detektivi

  +

  Skoti Bum, kuvar na kanalu "Žvakanje", izaziva Homera na takmičenje u dimljenju hrane. Međutim, neko je ukrao Homerovo tajno oružje, roštilj koji je kupio od misterioznog čoveka u prodavnici. Lisa i Bart pokreću istragu.

 • 3

  Bez vazduha

  +

  Nakon što su saznali da je njihov otac umro od raka pluća, Selma i Peti su odlučile da prestanu da puše. Selma ne uspeva da ostavi pušenje, a besna Peti se seli kod Homera i Mardž.

 • 4

  Jeziva Noć veštica

  +

  Lisa je preplašena u Noći strave u Krastilendu. Homer je primoran da skine strašne ukrase iz luna-parka. Radnici u luna-parku žele osvetu jer su ostali bez posla i upadaju u kuću i kradu sve što mogu, dok se Homer i Lisa kriju na tavanu.

 • 5

  Jeziva kuća na drvetu 26

  +

  U epizodi za Noć veštica Pomoćnik Bob je napokon ubio Barta i zatim ga reanimirao. Homer gubi mogućnost kratkoročnog pamćenja i Lisa, Bart i Milhaus dobijaju neverovatne moći usled izlaganja radijaciji.

 • 6

  Prijatelj sa povlasticama

  +

  Lisa se sprijateljila sa Harper, novom devojkom u školi, koja je izuzetno bogata. Homer se zatim sprijateljio sa Harperinim ocem i takođe uživa u blagodetima bogatog prijatelja. Ipak, Lisa shvata da je Harper ugnjetava i prekida prijateljstvo.

 • 7

  Lisa sa slovom "S"

  +

  Bart ima novog profesora – gospodina Lasena koji je odlučan u nameri da mu slomi duh.

 • 8

  Put slave

  +

  Lisa želi da popravi ugled prve žene-pronalazača Springfilda. Kako bi pronašla njen izum, Lisa prolazi kroz napuštenu ludnicu i restoran koji uslužuje samo muškarce. Bart prati Lisu u ludnici i krade dnevnik jednog od pacijenata.

 • 9

  Bartovo odrastanje

  +

  Bartova priča o odrastanju prati njegov život od šeste godine do ostvarenog mladog čoveka. Usput, njegov zategnut odnos sa Homerom, nemarnost i Lisa, koja je bolja u svakom smislu, ostavljaju dubok trag.

 • 10

  Ženski kodeks

  +

  Homer je otpušten nakon što je Mardž postavila sliku na društvene mreže. Homer se vraća na najbolji posao na svetu: pranje sudova u restoranu grčke hrane. Ova objava inspiriše Lisu da napravi program koji predviđa posledice objava na društvenim mrežama.

 • 11

  Tinejdžerske mutanske, mlekom izazvane prepreke

  +

  U osnovnu školu u Springfildu dolazi nova učiteljica. Očarani Bart pokušava da je osvoji na sve načine. U međuvremenu, Homer kupuje novu vrstu mleka, koje ubrzava pubertet kod Barta i Lise.

 • 12

  Mnogo Apua o nečemu

  +

  Sandžaj prenosi svoj udeo u "Kviki martu" na svog sina i milenijalca Džeja. Džej pretvara radnju u popularnu prodavnicu zdrave hrane, uprkos Apuovom insistiranju na tradicionalnosti.

 • 13

  Ljubav je u N2-O2-Ar-CO2-Ne-He-CH4

  +

  Usamljeni profesor Fink koristi nauku kako bi se pretvorio u muškarca koji će biti privlačan ženama. Zatim, zbog prekomerne pažnje, Fink odlučuje da napravi algoritam koji će savršeno upariti usamljene stanovnike Springfilda.

  Sledeće na programu
  Subota 8 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Nedelja 9 avgust u 02:45
  12+12+
  Na FOX
 • 14

  Tužna devojka

  +

  Bart je slučajno gurnuo kolica beskućnice u reku i, da bi se izvukao, dopušta joj da živi u njegovom ormaru. Lisa saznaje da je beskućnica odlična pevačica i nudi joj svoj ormar i sprema koncert. Međutim, beskućnica je zavisna o narkoticima.

  Sledeće na programu
  Subota 8 avgust u 14:25
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Subota 8 avgust u 22:45
  12+12+
  Na FOX
 • 15

  Veterinar Lisa

  +

  Lisa je oživela rakuna kojeg je udarila struja i otkriva da želi da bude veterinar. Lisa postaje stažista u lokalnoj veterinarskoj stanici, ali uči tešku lekciju kada njen zanemareni školski hrčak ugine.

  Sledeće na programu
  Nedelja 9 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 avgust u 02:45
  12+12+
  Na FOX
 • 16

  Mardžina hronika

  +

  Lisa postaje dobrovoljac za putovanje na Mars u jednom smeru. Mardž nije zadovoljna njenom odlukom. U želji da nagovori Lisu da ne putuje na Mars, Mardž se i sama prijavljuje za putovanje na drugu planetu.

  Sledeće na programu
  Nedelja 9 avgust u 14:25
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 avgust u 03:10
  12+12+
  Na FOX
 • 17

  Bernsov kavez

  +

  Smiters je tužan zbog Bernsovog manjka pažnje prema njemu. Homer je odlučan da mu nađe novog momka. Bart je uspeo da izbaci glavnog glumca iz školske verzije "Kazablanke", a Milhaus je loša zamena. To ljuti Lisu, koja takođe glumi.

  Sledeće na programu
  Subota 15 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Nedelja 16 avgust u 02:45
  12+12+
  Na FOX
 • 18

  Kako je Lisa vratila Mardž

  +

  Nakon svađe, Mardž vodi Lisu na turističko rezgledanje glavnog grada. Nakon gledanja mjuzikla, upoznaju zvezdu predstave Endrua Ranelsa, koji podseća Lisu koliko je srećna što ima tako divnu majku. Barta ljuti što svi očekuju njegove nameštaljke.

  Sledeće na programu
  Subota 15 avgust u 14:25
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Subota 15 avgust u 22:50
  12+12+
  Na FOX
 • 19

  Fland kanjon

  +

  Homer se seća porodičnog putovanja u Veliki kanjon Kolorada sa Flandersima. U početku perfekcionizam porodice Flanders ljuti Simpsonove. Međutim, kada se izgube i Ned i Bart potraže pomoć, porodice se zbližavaju.

  Sledeće na programu
  Nedelja 16 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 avgust u 02:45
  12+12+
  Na FOX
 • 20

  Dostava s ljubavlju

  +

  Homer je obećao Mardž putovanje iz snova, ali, zbog štedljivosti, dogovara se da postane kurir za tajni kofer u zamenu za sniženu cenu putovanja u Pariz.

  Sledeće na programu
  Nedelja 16 avgust u 14:25
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 avgust u 03:10
  12+12+
  Na FOX
 • 21

  Simprovizovano

  +

  Homer je pokvario govor ispred kolega i okreće se improvizovanoj komediji kako bi povratio samopouzdanje pred publikom. U međuvremenu, Mardž odlučuje da popravi Bartovu ofrlje sagrađenu kuću na drvetu, ali Bart sumnja u njeno graditeljsko umeće.

  Sledeće na programu
  Subota 22 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Nedelja 23 avgust u 02:45
  12+12+
  Na FOX
 • 22

  Narandžasto je novo žuto

  +

  Mardž je uhapšena jer je pustila Barta u park bez nadzora. Međutim, dok je u zatvoru, prija joj odmor od supruga i dece. U njenom odsustvu, Homer se muči da obavi sve roditeljske obaveze.

  Sledeće na programu
  Subota 22 avgust u 14:25
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Subota 22 avgust u 22:50
  12+12+
  Na FOX