Rat svetova

12+12+
Rat svetova

Sinopsis

Astronomi su otkrili prenos iz druge galaksije i to je neoboriv dokaz o postojanju vanzemaljskog života. Stanovništvo širom sveta zadržava dah, čekajući sledeći kontakt. Neće morati dugo da čekaju.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Rat svetova 1, 1

  +

  Astronomi su otkrili prenos iz druge galaksije i to je neoboriv dokaz o postojanju vanzemaljskog života. Stanovništvo širom sveta zadržava dah, čekajući sledeći kontakt. Neće morati dugo da čekaju.

 • 2

  Rat svetova 1, 2

  +

  Nakon razornog napada vanzemaljaca, raspršene grupe preživelih suočavaju se sa uništenim svetom. Ubrzo shvataju da moraju da prevaziđu svoje razlike ako žele da prežive jer nisu sami. Nešto zlokobno vreba iz senke.

 • 3

  Rat svetova 1, 3

  +

  Dok se prašina sleže na ovom novom svetu, preživeli moraju da se suoče sa gorkom stvarnošću. Ketrin je iznenađena kad sazna koju ulogu je imala u prouzrokovanju napada vanzemaljaca. Helen je opsednuta osvetom. Emili se privremeno vraća vid.

 • 4

  Rat svetova 1, 4

  +

  Preživeli dolaze do nekih uznemirujućih otkrića, ne samo o vanzemaljcima već i o sebi samima. Mokrani kreće u napad na vanzemaljce. Eš je primoran da donese najtežu odluku u svom životu. Kloi proganja prošlost i preti da razori osećaj normalnosti.

 • 5

  Rat svetova 1, 5

  +

  Pukotine izlaze na videlo dok preživeli pronalaze različite načine da se nose sa svojom situacijom. Džonatana zbunjuje Sašino neobično ponašanje. Emili je zanimljiva zagonetka za Bila. Mokrani je užasnut jer se njegovi ljudi raduju mogućnosti osvete.

 • 6

  Rat svetova 1, 6

  +

  Povezanost između vanzemaljaca i nekih preživelih podstiče nezgodna pitanja. Bil dolazi do neverovatnog otkrića. Saša se ponaša sve nepravilnije. Tomov rođendan razlog je za slavlje. Ali po kojoj ceni?

 • 7

  Rat svetova 1, 7

  +

  Tragedija menja budućnost zauvek. Ketrini prioriteti menjaju se dolaskom Sofije. Džonatan i Saša se sukobljavaju. I Emili je presrećna jer ponovo može da vidi. Više se ne pita kako… Ali drugi se pitaju...

 • 8

  Rat svetova 1, 8

  +

  Epski završetak serijala prati preživele koji pokušavaju da napadnu vanzemaljce. Mokrani i Ketrin spremaju se za borbu života. Emili želi odgovore, bez obzira na cenu. Sašine vizije se nastavljaju, pružajući neverovatan pogled u budućnost.

specijali