Prolaz

12+12+

The Passage Trailer

Sezona 1
00:58

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 17 jun u 00:25

  Duguješ mi jednoroga (E02 - S01)

 2. Nedelja 23 jun u 00:25

  To nije smelo da ti se dogodi (E03 - S01)

 3. Ponedeljak 24 jun u 00:25

  Čija je to krv? (E04 - S01)

Sinopsis

Serija “Prolaz” je epski trilep zasnovan na istoimenoj trilogiji Džastina Kronina. Radnja serije usmerena je na projekat NOAH; u tajnoj medicinskoj ustanovi naučnici eksperimentišu sa opasnim virusom koji bi mogao doneti lek za sve bolesti, ali on nosi sa sobom i opasnost od uništenja ljudske vrste.

Klipovi

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Dok neizbežna epidemija gripe preti SAD, federalni agent Bred Volgest zadužen je da dovede poslednjeg ispitanika za eksperiment, desetogodišnju Ejmi Belafont. Nakon susreta, Bredova lojalnost projektu Noa je na ispitu i on na kraju odlučuje da zaštiti Ejmi po svaku cenu.

 • 2

  Duguješ mi jednoroga

  +

  Povređeni Bred i Ejmi beže od Ričardsa i traže zaklon kod Bredovog bivšeg vojnog instruktora. Lila pokušava da pomogne iz daleka. U projektu Noa, dr Ler razmatra odluke koje su ga nagnale da uvede Feninga u svoje istraživanje.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 jun u 00:25
  12+12+
  Na FOX
 • 3

  To nije smelo da ti se dogodi

  +

  Bred je doveden u projekat Noa i sklapa dogovor sa Sajksom i Ričardsom o tome da ostane sa Ejmi dok njeno ispitivanje virusa počinje. Ričards donosi odluku o Bebkoku, zbog koje shvata kako je završila na smrtnoj kazni.

  Sledeće na programu
  Nedelja 23 jun u 00:25
  12+12+
  Na FOX
 • 4

  Čija je to krv?

  +

  Kako bi zaštitio Ejmi, Volgest ubeđuje Sajksa i Lira da ih puste napolje, na svež vazduh. Sećanja prikazuju Karterov život do izricanja smrtne kazne. Feningov stisak, na one unutar projekta Noa, postaje čvršći.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 24 jun u 00:25
  12+12+
  Na FOX
 • 5

  Kako ćeš pobeći smaku sveta?

  +

  Bred i Ejmi planiraju svoj beg sa neočekivanim pomoćnikom. Visoko rangirani zvaničnik iznenada stiže u projekat Noa. Sajks i Ričards počinju da sumnjaju u motivaciju jedno drugog.

  Sledeće na programu
  Nedelja 30 jun u 00:30
  12+12+
  Na FOX
 • 6

  Želim da znam kakav ukus imaš

  +

  Sa virusom koji je izašao van projekta Noa, napetosti rastu. Gilder i Ričards pokreću ekipu za potragu. Ejmi se prijavljuje da pomogne na neočekivani način, što izaziva trzavice između nje i Breda.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 1 jul u 00:25
  12+12+
  Na FOX
 • 7

  Ti si poput sunca

  +

  Bred i Lajla prisećaju se svoje prošlosti, dok planiraju da spasu Ejmi. Sekretar odbrane daje Horasu punu moć nad projektom Noa, ostavljajući Sajka i Ričardsa u strahu o tome šta njen plan zahteva.

  Sledeće na programu
  Nedelja 7 jul u 00:30
  12+12+
  Na FOX
 • 8

  Više nisi ta devojka

  +

  Dok Ejmi ima simptome koji pokazuju da je blizu promene, Bred okuplja ekipu. Lila i Sajk utrkuju se da pronađu antivirus koji će zaštititi Ejmi od Feninga. U međuvremenu, Ričards pokušava da sačuva projekat Noa,jer Gilder otpušta radnike.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 8 jul u 00:25
  12+12+
  Na FOX
 • 9

  Ostani u svetlu

  +

  Jedini način da se zaustavi Fening i da vampiri ne pobegnu iz projekta Noa zahteva opasnu eksploziju zbog koje bi Bred, Sajks i lek za virus mogli da se nađu u unakrsnoj vatri. Ejmi mora da odluči šta je najbolje za čovečanstvo.

  Sledeće na programu
  Nedelja 14 jul u 00:35
  12+12+
  Na FOX
 • 10

  Poslednja lekcija

  +

  Dok vampiri prave nered po Americi, Bred i Lajla pokušavaju da zaštite Ejmi. Lir traži lek i Ričards i Bebkok napravili su opasan dogovor. Ali zahvaljujući Feningu, sve može da padne u vodu.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 15 jul u 00:25
  12+12+
  Na FOX

specijali