Prijelaz

12+12+
The Passage © 2019 Fox and its related entities. All rights reserved.
Prijelaz

Sinopsis

Kada propali pokus američke vlade pretvori skupinu zatvorenika osuđenih na smrt u zarazne vampire, djevojčica bez roditelja mogla bi biti jedina koja može spriječiti nadolazeću krizu.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot epizoda

  +

  Americi prijeti gripa. Savezni agent Brad Wolgast predmet eksperimenta, desetogodišnju Amy Bellafonte. Međutim, njegova se odanost nađe na kušnji te na koncu djevojčicu odlučuje pod svaku cijenu zaštititi.

 • 2

  Duguješ mi jednoroga

  +

  Ranjeni Brad i Amy nastavljaju bježati od Richardsa. U međuvremenu na projektu NOAH, dr. Lear se osvrće na uključivanje Fanninga u istraživanje. Testiranje počinje. Epidemija u Kini se širi i utrka za pronalaskom lijeka se ubrzava.

 • 3

  To ti se nikada nije trebalo dogoditi

  +

  Nakon što su ga doveli u projekt NOAH, Brad je postigao dogovor s Sykesom i Richardsom da ostane s Amy, jer testiranje virusa na njoj počinje. Richards donosi odluku o Babcock koji ga navodi da sazna kako je uopće došlo do toga da je osude na smrt.

 • 4

  Čija je to krv?

  +

  U pokušaju da zaštiti Amy, Wolgast uvjerava Sykes i Leara da ih puste van radi vježbe. Kako emocionalni flešbekovi otkrivaju Carterov život koji je doveo do njegove smrtne presude, Fanningov kontrola nad onima unutar Projekta NOAH postaje jača.

 • 5

  Kako ćeš trčati brže od kraja svijeta?

  +

  Brad i Amy planiraju bijeg s neočekivanom pomoćnicom. u Projekt Nou stiže visoki dužnosnik. Sykes i Richards sumnjaju jedno u drugo.

 • 6

  Želim znati kakav ti je okus

  +

  Zaraženi je na slobodi pa Guilder i Richards organiziraju potragu. Amy pristaje pomoći i sukobljava se s Bradom. Lear Elizabeth objašnjava svoje odluke. Otkrivena je iznenađujuća veza između Sykes i Babcock.

 • 7

  Jesi li ti poput sunca

  +

  Brad i Lila prisjećaju se prošlosti dok spašavaju Amy. Ministar obrane Guilderu pruža pune ovlasti. Veza između Amy i Cartera jača, a Lear se bori za spas Elizabeth.

 • 8

  Više nisi ona djevojka

  +

  Amy je blizu preobrazbe. Lila i Sykes rade na lijeku koji će je spasiti od Fanninga. Richards obuzdava zaražene, a Guilder otpušta većinu osoblja te se mentalno bori protiv Babcock.

 • 9

  Ostani u svjetlu

  +

  Fanninga i ostale zaražene u bijegu može zaustaviti samo opasna eksplozija. Amy mora odlučiti što je najbolje za ljudski rod. Nastaju iznenađujuća savezništva, a vraća se i ključan lik iz prošlosti.

 • 10

  Zadnja lekcija

  +

  Zaraženi divljaju SAD-om. Brad i Lila čuvaju Amy, Lear traži lijek, a Richards i Babcock su u napetom odnosu. Događaji se zbog Fanninga otimaju kontroli.

specijali