Popularni klinci

12+12+
The Cool Kids © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.
Popularni klinci

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 30 mart u 06:00

  Razbijači sahrana (E10 - S01)

 2. Petak 31 mart u 06:00

  Čarlijev anđeo (E11 - S01)

 3. Ponedeljak 3 april u 06:00

  Margaret Mlađa (E12 - S01)

Sinopsis

Život trojice prijatelja u domu za stare narušava dolazak pridošlice.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Priča prati neobičnu grupu prijatelja koji žive u domu za stare. Sve ih vezuje ubeđenje da njihovo vreme još nije prošlo. Starenje je za mekušce. Ovi matorci su odlučni da poslednji period života provedu na najbolji mogući način.

 • 2

  Margaret puni 65

  +

  Na svoj 65. rođendan, Margaret ne želi da pravi žurku. Međutim, Henk, Sid i Čarli insistiraju na tome da je izvedu na mladalačku žurku u diskoteku. Na kraju se svi osećaju starije i mamurnije nego ikada pre.

 • 3

  Sastanak sa sudbinom

  +

  Čarli i Henk prave profile na sajtu za upoznavanje i kako bi ih podržao, Sid se pretvara da je zainteresovana žena. Naravno, plan ubrzo kreće naopako.

 • 4

  Sid otkriva tajnu

  +

  Margaret je iznenađena time što se Sid ne druži sa svojim sinom koji je došao u posetu. Ona pokušava da nagovori Sida da se sprijatelji sa svojim sinom. Henk odbija da prizna da su mu potrebne naočare i Čarli pokušava da mu pomogne u varanju tokom provere vida.

 • 5

  Popularni klinci potkradaju izbore

  +

  Ekipi je dosadio "prelepi Džordž" koji je koordinator aktivnosti, i na najnovijim izborima Henk podržava Čarlija, a Margaret Sida. Izbori ubrzo postaju prljavi.

 • 5

  Popularni klinci potkradaju izbore

  +

  Ekipi je dosadio "prelepi Džordž" koji je koordinator aktivnosti, i na najnovijim izborima Henk podržava Čarlija, a Margaret Sida. Izbori ubrzo postaju prljavi.

 • 6

  Televizijska pljačka

  +

  Henk i Margaret izgubili su na takmičenju u bacanju vreća, od nekih varalica i nisu osvojili nagradu, televizor od 65 inča. Ekipa pokušava da ukrade televizor nakon što su zatvorili Alison i Sida u saunu.

 • 7

  Dan zahvalnosti kod Marejevih

  +

  Margaret dobija poziv na ekskluzivnu proslavu Dana zahvalnosti i vodi Sida kao svog gosta. Henk i Čarli moraju da smisle drugi plan.

 • 8

  Henk, pljačkaš kolevki

  +

  Henk je počeo da izlazi sa mnogo mlađom ženom i ekipa sumnja da je ona sponzoruša koja želi da ga iskoristi. Ali nakon što pregledaju njene stvari, ekipa shvata da je ovo nameštaljka sa trudnoćom.

 • 9

  Margaret izlazi sa serijskim ubicom Zodijakom

  +

  Margaret počinje da izlazi sa Karlom, stanarom Šejdi medouza koji bi mogao biti serijski ubica Zodijak. U međuvremenu, ekipa traga za drugačijim prestupnikom, čovekom koji ne pušta vodu u toaletu.

 • 10

  Razbijači sahrana

  +

  Kada Henk sazna da će njegova bivša žena biti na sahrani zajedničkog prijatelja, Margaret se prijavljuje da laže o Henkovom uspehu kako bi impresionirao svoju bivšu ženu. Čarli i Sid vole sahrane pa dolaze uprkos Henkovim naređenjima.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 30 mart u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 11

  Čarlijev anđeo

  +

  Henk se prijavljuje da vodi TV-emisiju u Šejdi medouzu, ali ubrzo ga menja Sid, zvezda u usponu, koji govori o tračarijama iz staračkog doma. U međuvremenu, Margaret pomaže Čarliju da smuva udovicu na okupljanju podrške ožalošćenima.

  Sledeće na programu
  Petak 31 mart u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 12

  Margaret Mlađa

  +

  Margaretina ćerka EmDžej dolazi u Šejdi Medouz bez posla, doma i sa željom da bude spasena. U međuvremenu, Sid traži vok u Čarlijevom stanu, koji je raj za tvrdice.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 3 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 13

  Sidova prva veza

  +

  Ekipa pokušava da pomogne Sidu da prevaziđe svoj strah od obaveze prema novom momku, Džonu. U međuvremenu, Margaret pokušava da prevaziđe svoj strah od letenja volontirajući na aerodromu.

  Sledeće na programu
  Utorak 4 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 14

  Popularni klinci i još jedan

  +

  Margaret je zapostavila momke jer ju je posetila najbolja drugarica Džoani. Džoani je odlučila da se preseli u Šejdi medouz, ali ekipa smišlja plan da je odvrati od ideje. Henk nije skoncentrisan.

  Sledeće na programu
  Sreda 5 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 15

  Mentori

  +

  Henk i Margaret savetuju učenika srednje škole da li ili ne treba da ode na maturu. Henk se suočava sa traumatičnim iskustvom iz srednje škole. Momak poziva Sida da putuju dolinom vina biciklom, ali Sid ne ume da vozi bicikl.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 6 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 16

  Popularni klinci nisu više u penziji

  +

  Sid čuva stan bogatog stanovnika njegovog staračkog doma i popularni klinci počinju da osete ukus luksuznog života, ali i Čarlijevih odličnih kolačića. Kada Margaret odluči da pretvori Čarlijeve kolačiće u poslovni poduhvat, svi su pomalo zaneseni.

  Sledeće na programu
  Petak 7 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 17

  Margaret podiže svoju igru

  +

  Margaret pokušava da izlazi sa najvećim frajerom u Šejdi medouzu, ali ne može da se reši Leonarda. U međuvremenu, Sid pokušava da proda svoj erotski vampirski roman uz pomoć Sidovog rođaka.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 18

  Sidova bivša žena

  +

  Sidova bivša žena Boni dolazi da poseti Šejdi medouz. Njihov blizak odnos brine Sidovog novog momka, Džona. U međuvremenu, Margaret, Čarli i Henk pripremaju se za ludi provod na koncertu Flitvud meka.

  Sledeće na programu
  Utorak 11 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 19

  Najveći obožavatelj Kipa Semguda

  +

  Margaret pomaže Sidu da upozna svog idola Kipa Semguda. U međuvremenu, Čarli je ostavio Henka kako bi se družio sa devojkom, Ketlin. Henk preteruje u želji da privuče Čarlijevu pažnju.

  Sledeće na programu
  Sreda 12 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 20

  Nepristojna ponuda

  +

  U želji da izlazi sa muškarcem koji joj nije ravan, Margaret se pretvara da je drugačija nego što jeste. Henku se nije javio doktor u vezi sa opakim mladežom i ubeđen je da su mu dani odbrojani. Čarli pomaže Henku da dođe do svojih lekarskih rezultata.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 13 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 21

  Vegas, mala!

  +

  Henk je veoma srećan što će moći svom sinu da pokloni savršen svadbeni poklon u Las Vegasu, sve dok ne sazna da Redži, Lorejnin bivši dečko, plaća sve. U međuvremenu, kolo sreće se okreće za kockarskim stolom Margaret i Sida. Čarli se nada da će ponovo uspostaviti stare veze iz Las Vegasa.

  Sledeće na programu
  Petak 14 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX
 • 22

  Godišnjica prijateljstva

  +

  Henk, Čarli i Sid spremaju se da proslave godišnjicu svog prijateljstva, ali zaboravljaju na Margaret. Margaret je primetila napetost između Henka i Sida, zbog čega savetuje Sida da se zauzme za sebe. U međuvremenu, Sid pokušava da se uključi u pripreme za zabavu u dvorištu.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 april u 06:00
  12+12+
  Na FOX