Otkrivanje

12+12+

Ko je ona?

00:32

Sinopsis

Triler serija Otkrivanje na kanalu tv FOX se fokusira na šerifa koja uzima pod svoje dete koje je pronašao u blizini neobične nesreće. Dete se ne seća ničeg što se dogodilo. Istraga uvlači šerifa u zaveru koja je veća nego što je ikada mogao i da zamisli, a identitet deteta je uzrok zavere.

Klipovi

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Iznad svih objašnjenja i razumevanja nalazi se istina. Ovaj triler prati šefa policije koja usvaja malo dete koje je pronašla u blizini misteriozne nesreće. Dete se ne seća šta se dogodilo. Istraga je uvlači u zaveru, u čijoj srži leži identitet deteta.

 • 2

  Kamera, kolica, tigar, jastuk

  +

  Dok Džo i Kris pokušavaju da identifikuju misteriozne sile koje jure Pajper, misteriozni čovek ometa njihovu potragu donoseći sa sobom opasnost. U međuvremenu, Ebi pomaže Pajper da povrati sećanja, a Džo sklapa lukav dogovor sa Benijem.

 • 3

  2 MG CU BID

  +

  Misteriozna bolest zarazila je Pajper dok Džo i Beni istražuju moćnog tehnološkog tajkuna Ričarda Kindreda. Pajperino zdravlje se pogoršava i Džo razmatra pomoć od nepoznatog izvora. Aleks istražuje šifru radijske frekvencije na Pajperinom avionu.

 • 4

  Bezizlazno

  +

  Nakon što je saznao još detalja o Pajperinom poreklu, Džo se koleba oko odluke da je zaštiti. Beni angažuje prijatelja da hakuje Kindredova tajna dokumenta i Kris se sukobljava sa tvrdoglavim doušnikom, kojeg treba da štiti.

 • 5

  RDZ9021

  +

  Džo je odlučan u nameri da dokaže da se Kindred krije iza napada na Benija i Ejpril. U međuvremenu, Pajper ima intenzivne i zbunjujuće vizije.

 • 6

  Oznaka za 14.milju

  +

  Džo i Beni istražuju smrt Kindredovog bivšeg poslovnog partnera. U međuvremenu, Mija i Pajper isprobavaju Pajperine moći, Aleks se suočava sa Edom u vezi sa njegovim zdravljem.

 • 7

  Smrtonosni izuzetak

  +

  Džo i Kris jure da pronađu Pajper pre nego što ona bude u opasnosti. U međuvremenu, Džo se suočava sa novim izazovima kod kuće nakon što je izneverio poverenje Aleksa i Eda.

 • 8

  Američki kesten

  +

  FBI stiže u Sauthold, što otežava Džoove napore da pronađe Emili. U međuvremenu, Aleks i Pajper traže odgovore na putovanju, a porodica slavi Mijin rođendan.

 • 9

  Gde ti je mesto

  +

  Džo i Kris moraju da izbegavaju FBI, dok istražuju neuhvatiljivu grupu sajber terorista. Ed dobija ponudu za lečenje raka, koja deluje previše dobro da bi bila istinita. Pokušaj misteriozne žene da kontaktira s Pajper ugrožava čitavu porodicu Evans.

 • 10

  Petnaest godina

  +

  Nakon mnogo ćorsokaka, porodica Evans napokon dobija informaciju koja bi ih mogla odvesti do Pajper. Dok Džo i Bruks prate ove nove tragove, Ed pomaže Miji, koja pokušava da pošalje poruku Pajper.

 • 11

  Primenjena nauka

  +

  Džo i Bruks okupljaju neobičnu ekipu, dok pokušavaju da komuniciraju sa Pajper. U međuvremenu, Pajper je odlučna da spase Benija od Heleninog misterioznog zadatka, a Aleks dobija ponudu koja će mu promeniti život.

 • 12

  Ubistveni pucanj, prvi deo

  +

  Džo sklapa rizičan dogovor da sruši Helen i zaštiti Pajper. U međuvremenu, Helen pokušava da prenese Pajperine moći na sebe, a Beni pokušava da povrati Džoovo poverenje pre nego što bude prekasno.

 • 13

  Ubistveni pucanj, drugi deo

  +

  Džo i Bruks su u opasnosti i Pajper je odlučna da pomogne. Helenin misteriozni plan je skoro ostvaren, a Pajper angažuje neočekivane saveznike kako bi pronašli Džoa i Bruksa.