Obaveštajac

12+12+
Obaveštajac

Sinopsis

Agent Nacionalne bezbednosne agencije udružuje se sa računarskim analitičarem kako bi osnovali novu jedinicu za visokotehnološki kriminal u Ministarstvu komunikacija Velike Britanije.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Džeri, agent Službe za nacionalnu bezbednost, pridružuje se ekipi Ministarstva komunikacija. Mlađi analitičar Džozef je posebno uzbuđen. Direktorka Sajber bezbednosti Kristin nije oduševljena i želi da sazna pravi razlog Džerijevog dolaska.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Džozef je greškom obrisao dosijee osoblja i svi su prisiljeni da ponove ispit sklonosti. Plašeći se da će morati na poligraf, Džeri predlaže da sam vodi ispitivanja. Međutim, shvativši da Kristin gaji osećanja prema njemu, pristaje da polaže ispit.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Kristin je objavila da su serveri hakovani i čitava ekipa radi dokasno da sanira štetu. Džeri nagovara ekipu da ignorišu Kristinina naređenja i sopstvenim metodama pokreće lov na osumnjičenog.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Jedinica za visokotehnološki kriminal je hakovana. Džeri predlaže da se ekipi pridruži haker koji je odgovoran za napad. Džozef postaje ljubomoran na pridošlicu i pokušava da povrati Džerijevu naklonost.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Džeri priznaje da je spavao s koleginicom Tuvom, što duboko pogađa Džozefa. Međutim, kada Džozef otkrije da je Džeri oženjen, počinje da sumnja u njihovo prijateljstvo. Kristin pokušava da omekša svoj pristup dok Meri samostalno obavlja zadatke.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Džeri saznaje da njegov prijatelj i agent FBI-ja Klint spava s njegovom suprugom. U naletu besa, Džeri puca u Klinta. Kada se Klint pojavi noseći zahtev za izručenje, Džerijeva prošlost u Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji izlazi na videlo.