Muškarac traži ženu

12+12+
Man Seeking Woman © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Muškarac traži ženu

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 17 decembar u 01:45

  Ranč (E02 - S03)

 2. Sreda 18 decembar u 01:45

  Konj (E03 - S03)

 3. Četvrtak 19 decembar u 01:45

  Kokice (E04 - S03)

Sinopsis

Simpatičan i nadrealan pogled na svet izlaženja. Serija prati naivnog Džoša Grinberga u njegovoj potrazi za ljubavlju.

Epizode

 • 1

  Futon

  +

  Upoznajemo Lusi, koja je imala izuzetno loš dan, na prvom sastanku sa Džošom - ali sastanak je toliko dobro prošao da je izbrisao sve brige. Uskoro su skroz zaljubljeni, a njene cimerke izluđuje to koliko vremena Džoš provodi u njihovom stanu.

 • 2

  Ranč

  +

  Džoš priprema Lusi za upoznavanje sa njegovom majkom. Oko priprema ima mnogo posla, jer je Peti veoma posebna i u njenoj kući ima mnogo društvenih pravila i običaja. Međutim, večera prolazi iznenađujuće dobro.

  Sledeće na programu
  Utorak 17 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX
 • 3

  Konj

  +

  Majk misli da je Džošova posvećenost jednoj ženi nerazborita. Lusi pokušava da uobliči odnos sa Majkom, ali Majk se ne da. Planiraju večeru utroje, ali Džoš je zadržan na poslu, pa Majk i Lusi provode čudno veče zajedno.

  Sledeće na programu
  Sreda 18 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX
 • 4

  Kokice

  +

  Lusini roditelji, koji je finansijski izdržavaju, ali drugačije ne podržavaju, teraju je da ih poseti, a ona dovodi Džoša sa sobom. Nikada mu nije pričala o njima, pa se brine kako će podneti njihov pasivno-agresivni stav.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 19 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX
 • 5

  Račići

  +

  Džoš na poslu dobija zadatak da zabavlja veoma zahtevnog klijenta i to neće dobro proći za njega. Lusina karijera je krenula uzlaznom putanjom. Velika reklamna agencija želi da je angažuje za važnu kampanju, zbog čega je veoma uzbuđena.

  Sledeće na programu
  Petak 20 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX
 • 6

  Pad tai

  +

  Džoš i Lusi su postali par koji ne izlazi, udobno uljuljan u svojoj svakodnevnoj rutini. Ali kada Lusine stare prijateljice ubede Lusi da izađe s njima, ona počinje da flertuje sa Ovenom, zgodnim momkom kojem daje svoj broj telefona zbog nekog posla.

  Sledeće na programu
  Subota 21 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX
 • 7

  Đevrek

  +

  Džoš i Lusi se spremaju da naprave velik korak u svom odnosu, a Majk i Liz uveravaju Džoša da mora da traži njenu ruku od Lusinog oca. Džon počinje da oseća pritisak dok pokušava da izvede savršenu prosidbu.

  Sledeće na programu
  Utorak 24 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX
 • 8

  Delfin

  +

  Džoš i Lusi saopštavaju Džošovom očuhu Tomu i majci Peti da su se verili, i Peti je van sebe od radosti. Liz se pohvalila da će konačno postati partner u advokatskoj kancelariji, ali njena objava ostaje u senci Džošovog venčanja.

  Sledeće na programu
  Sreda 25 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX
 • 9

  Torta

  +

  Majk je oduševljen što je Džoš izabrao njega za kuma i počinje da planira momačko veče. Džoš nije toliko oduševljen kako sazna šta Majk planira i želi da ostane kod kuće sa Lusi. Ipak odlazi u striptiz bar gde se užasno provodi.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 26 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX
 • 10

  Krv

  +

  Na dan Džošovog i Lusinog venčanja potrebno je rešiti još nekoliko detalja, ali sa toliko mnogo posla neminovni su neki propusti. Dok se problemi gomilaju, mladenci saznaju da su njihovi roditelji preuzeli organizaciju venčanja.

  Sledeće na programu
  Petak 27 decembar u 01:45
  12+12+
  Na FOX