Mornarički istražitelji: Los Anđeles

Utorak 16:15

12+12+
© 2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
Mornarički istražitelji: Los Anđeles

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 28 jun u 00:45

  Rođen da trči (E18 - S10)

 2. Utorak 28 jun u 16:15

  Potraga (E19 - S10)

 3. Sreda 29 jun u 00:45

  Potraga (E19 - S10)

Sinopsis

Specijalna jedinica mornaričkih istražitelja bavi se teško rešivim tajnim misijama i slučajevima. Ključni agenti su Dži Kalen i Sem Hana, deca s ulice koja su s vremenom došla do čina.

Epizode

 • 1

  Živeti i umreti u Meksiku

  +

  Kalen, Sem i Kensi su povređeni, dok je Diks u nesvesti. Ekipa ne može da komunicira s kolegama u SAD i traga za načinom da se bezbedno vrati kući dok šef narko-kartela ucenjuje njihove glave.

 • 2

  Nadljudski

  +

  Prototip taktičkog jurišnog odela ukraden je iz mornaričke baze i upotrebljen u pljački draguljarnice u Beverli Hilsu. Ekipa mora da otkrije ko je ukrao odelo i šta im je sledeća meta. Penzionisani mornarički admiral privremeno postaje šef ekipe.

 • 3

  Princ

  +

  Kalen i Sem čuvaju prestolonaslednika Kamala nakon što nepoznati napadač napadne njegovog dvojnika po dolasku u Los Anđeles.

 • 4

  Spisak za odstrel

  +

  Mornarički istražitelji su u opasnosti kada njihove slike i imena Mozli i njenih sinova dospeju na listu za odstrel. Zamenik direktora Luiz Očoa dolazi u pratnji tužioca Džona Rodžersa da intervjuišu Mozli o neodobrenoj misiji u Meksiku.

 • 5

  Sam sebe zastupa

  +

  Doušnica Elizabet Vilijams je uhapšena dok je pomagala mornaričkim istražiteljima. Ekipa ne može da joj pripremi adekvatan alibi. Kalen se sastaje s agentkinjom ATF-a Anom Kolček, koja je i dalje osumnjičena, nakon poslednje zajedničke misije.

 • 6

  Ubice

  +

  Mornarički istražitelji pokušavaju da pronađu Mozlijevu nakon ubistva plaćenika koji radi za narko-kartel.

 • 7

  Jedan od nas

  +

  Mornarički istražitelji sarađuju sa Stejt departmentom nakon ubistva trgovca oružjem koje je povezano s nizom zločina koje je izvršio neko s obukom specijalnih jedinica. Kalen odlazi da poseti agentkinju ATF-a Anu Kolček, koja čeka presudu.

 • 8

  Projekat "Paton"

  +

  Zamenik direktora Očoa predlaže da ekipa mornaričkih istražitelja pomogne na tajnom zadatku koji je povezan s teroristima, koji se zalažu za upotrebu ekstremnog vojnog nasilja. Kalen je zabrinut kako bi zadatak mogao da utiče na budućnost ekipe.

 • 9

  Neobrađeni dijamant

  +

  Mornarički istražitelji rade na slučaju provale u dom mornaričkog kapetana Dina Holoa. Din je ugostio svog prijatelja generala Omera Abidija iz Pakistana, kada je došlo do provale i pljačke. Lopovi su ukrali novac, nakit i poverljiva dokumenta.

 • 10

  Pljačka

  +

  Mornarički istražitelji rade na slučaju pljačke banke tokom koje je ukraden sef Veronike Stivens, koja je izvođač radova za mornaricu. Mornarički istražitelji započinju istragu u korumpiranoj konsultantskoj firmi Veronike Stivens.

 • 11

  Luda vožnja

  +

  Ekipi mornaričkih istražitelja pridružuje se specijalni agent Nikol Dečamps nakon nestanka mornaričkog rezerviste, koji boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja, posle sukoba u alkoholisanom stanju.

 • 12

  Zvuk tišine

  +

  Šef logistike za mornaričku oružarnicu gubi svest na poslu. Mornarički istražitelji moraju da utvrde da li je u pitanju teroristička pretnja ili slom uzrokovan stresom.

 • 13

  Bolji anđeli

  +

  Mornarički istražitelji sarađuju s Međunarodnim krivičnim sudom nakon što je Sirijac brutalno napadnut tokom izlaganja dokaza koji potvrđuju da su hemijska oružja korišćena na civilima.

 • 14

  Dimna zavesa

  +

  Mornarički istražitelji sarađuju sa FBI-jem kako bi pronašli terorističku ćeliju iz Los Anđelesa za koju se sumnja da priprema napad.

 • 15

  Dimna zavesa, 2. deo

  +

  Ekipa nastavlja potragu za terorističkom ćelijom u Los Anđelesu, dok su Kalen i Sem zatvoreni u bioskopu nakon nekoliko detonacija. Svi preostali izlazi vezani su za eksploziv.

 • 16

  Upad

  +

  Mornarički istražitelji rade na slučaju ubistva novinara. Novinar je pisao ekspoze o lošem upravljanju tajnih vojnih operacija.

 • 17

  Dok nas smrt ne rastavi

  +

  Nakon mnogo meseci planiranja, mornarički istražitelji slave venčanje Kensi i Diksa. Stari poznanik Anatoli Kerkin posećuje Diksa na dan Diksovog venčanja.

 • 18

  Rođen da trči

  +

  Sidni traži pomoć od sestre Nil nakon što njena srednjoškolska simpatija Andre Martinez postane umešan u ruski plan krađe podataka iz Ministarstva odbrane.

  Sledeće na programu
  Utorak 28 jun u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 19

  Potraga

  +

  Sem pomaže agentu Ministarstva pravde u potrazi za nekadašnjim graničnim oficirom SAD kojem se gubi trag nakon pretnji narko-kartela. Kensi sarađuje s detektivom u potrazi za ukradenom računarskom memorijom koja sadrži poverljive informacije.

  Sledeće na programu
  Utorak 28 jun u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Sreda 29 jun u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 20

  Uzak prolaz

  +

  Sem se zaklinje da će lično uhapsiti osumnjičenog koji je napao pripadnika mornaričkih foka. Pripadnik mornaričkih foka tajno radi kao obezbeđenje za uspešnu prodavnicu marihuane.

  Sledeće na programu
  Sreda 29 jun u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Četvrtak 30 jun u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 21

  Jedan koji je pobegao

  +

  Ana Kolček je pobegla iz zatvora sa svojim ćelijskim cimerom. Kalen i mornarički istražitelji pomažu u istrazi i tragaju za Anom.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 30 jun u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Petak 1 jul u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 22

  Nema više tajni

  +

  Mornarički istražitelji putuju na Kubu na neodobreni zadatak nakon što Kalen dođe do traga o Ani Kolček.

  Sledeće na programu
  Petak 1 jul u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Subota 2 jul u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 23

  Čuvar

  +

  Kalen i Sem putuju na plovilo USS "Allegiance" kako bi sarađivali s mornaričkim kapetanom Harmonom Harmom Rabom Mlađim. Međutim, ekipa mornaričkih istražitelja ubrzo otkriva simpatizere Islamske države koji žele da napadnu vojsku.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 4 jul u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Utorak 5 jul u 00:45
  12+12+
  Na FOX
 • 24

  Pod lažnom zastavom

  +

  Kalen i Sem sarađuju s mornaričkim kapetanom Harmonom Harmom Rabom Mlađim kako bi pronašli simpatizere Islamske države na brodu USS "Allegiance". Heti angažuje potpukovnicu Saru Mek Mekenzi kako bi došla do podataka o ruskom diplomati.

  Sledeće na programu
  Utorak 5 jul u 16:15
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Sreda 6 jul u 00:45
  12+12+
  Na FOX