Moderna porodica

Nedelja 23:20

12+12+
Modern Family © Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Moderna porodica

Sledeće emitovanje

 1. Nedelja 23 januar u 06:00

  Proslava (E18 - S07)

 2. Nedelja 23 januar u 06:25

  Muškarci ne treba da lažu (E19 - S07)

 3. Nedelja 23 januar u 06:50

  Poziv na matursku (E20 - S07)

Sinopsis

Serijal "Moderna porodica" vraća se u devetoj sezoni. Članovi porodice Pričet su dopadljivi kao nikad pre. Neobični članovi ove porodice uvek uspevaju da pronađu pozitivnu stranu u nekim veoma neobičnim događajima.

Epizode

 • 1

  Obožavam paradu

  +

  U porodici Pričet-Danfi-Taker pucaće mnogo više od vatrometa na okupljanju na godišnjoj paradi povodom 4. jula. Džej će biti vođa ceremonije na proslavi. U međuvremenu, Hejlin oproštaj od Arvina, pre putovanja u Švajcarsku, ne ide po planu.

 • 2

  Ljubavni podvig

  +

  Hejli traži savet od Miča i Kema o tome da li da kaže Arvinu za svoj poljubac sa Dilanom. U međuvremenu, Glorija smatra da je Meni izmislio da ima devojku u Kanadi i želi da sazna istinu.

 • 3

  Opasno mesto

  +

  Fil nailazi na nove poslovne mogućnosti nakon posete Lukovom fakultetu. Kler mora da se suoči sa ocem Džejom i spajanjem porodične firme sa drugom, tehnološki naprednijom, firmom. U međuvremenu, Mič je loše prikazan na zvaničnom crtežu iz sudnice.

 • 4

  Rastrzan između dvoje ljubavnika

  +

  Hejli ne može da se odluči između svojih prethodnih i sadašnje veze, a primorana je da bira. U međuvremenu, Meni se vraća na fakultet i život u studentskom domu, dok njegova devojka Šeri i dalje živi kod Džeja i Glorije.

 • 5

  Dobar bol

  +

  Porodica Danfi-Pričet-Taker slavi Noć veštica. Veče je prepuno raznih kostima i neočekivanih novosti.

 • 6

  Sve se vrti oko Pejdž

  +

  Fil je saznao da će njegova predavanja o nekretninama biti otkazana ako učenici nastave da napuštaju časove. Fil pokušava da šarmira Pejdž, jednu od studentkinja, kako bi osigurao svoj opstanak. Luk poziva Pejdž na večeru.

 • 7

  Da li je pile prešlo put?

  +

  Kem je zaboravio reči svoje omiljene pesme i optužuje Miča da je kriv. Kem je odlučio da se ponovo poveže sa svojim korenima i kupi kokošku. Aleks je konkurisala za prestižan državni posao, ali njena porodica takođe mora na proveru.

 • 8

  Današnja deca

  +

  Hejli razmišlja o svojoj budućnosti u poslu i odnosu sa Dilanom i traži savet od Kler. U međuvremenu, Meni i Fil prekorevaju Džeja i Kem zbog njihovog politički nekorektnog načina obučavanja. Mič nailazi na Filovu protivnicu Džil na neobičnom mestu.

 • 9

  Skrasiti se

  +

  Dedein suprug Džeri dolazi u grad kako bi poklonio njenu imovinu porodici. Mič i Kler se sećaju Dede više nego što bi voleli. Džej i Glorija su se sažalili na Džerija i zovu ga da bude kod njih dok je u poseti.

 • 10

  Zaglavljen u trenutku

  +

  Hejli želi da daruje porodici nezaboravan božićni poklon, ali nikako ne može da pronađe pravi trenutak. U međuvremenu, Kler je ljuta jer je Fil ponovo odneo porodičnu jelku na razgledanje kuće koju prodaje. Džej, Glorija i Džo imaju nepozvane goste.

 • 11

  Dan selidbe

  +

  Kler i Fil nisu ubeđeni da Hejli i Dilan mogu da žive sami, dok im pomažu da se presele u sopstveni stan. U međuvremenu, Pameron je pušten iz zatovra i želi da se obračuna sa Mičelom.

 • 12

  Prisećanje

  +

  Fil i Kler su odlučili da obiđu Italiju biciklom pre nego što postanu baba i deda. Dilan ih upoznaje sa svojom majkom, koja ima zanimljivu prošlost. U međuvremenu, Kameron i Mičel pronalaze neobične papire u Lilinoj sobi i odlučuju da je ispitaju.

 • 13

  Šta sledi?

  +

  Kem pravi prezentaciju o budućim ciljevima svojih učenika i suočava se sa nasilnikom u školi. Džej ima tehničkih problema tokom video-razgovora. Lokalni tržni centar organizuje fotografisanje za reklamnu kampanju i Glorija prijavljuje Fila i Džoa.

 • 14

  Moramo da razgovaramo o Lili

  +

  Fil je prevazišao svoj najveći izazov u nekretninama, jer misli da je pronašao savršen dom za Peper.

 • 15

  Superboul proslava darivanja

  +

  Džej organizuje žurku povodom Superboula, a Kler sprema žurku za darivanje Hejline bebe. Oba događaja su u Džejevoj kući. Šta bi moglo da krene naopako?

 • 16

  Uzbuna

  +

  Lili je stigla do prekretnice u životu jedne žene, a Kem i Mič su nespremni. Zato odlučuju da pozovu pojačanje.

 • 17

  Divljina

  +

  Mič, Kem i Fil upadaju na Džejev redovni godišnji planinarski izlet. Glorija je zamolila momke da pripaze na Džeja. U međuvremenu, Glorija, Aleks, Kler i Hejli okupljaju se kako bi isplanirale Hejlinu zabavu pre rođenja bebe.

 • 18

  Podrži svog muškarca

  +

  Dilan i Luk su impresionirani Dilanovim iskustvom vatrogasca, a Fil se oseća manje vrednim. Kako bi impresionirao momke, poziva ih sve na malo muškog druženja, koje se neslavno završava.

 • 19

  Žena koja uvek kaže "da"

  +

  Kako bi bila manje negativna, Kler pokušava da pristane na sve. Zbog toga ona nenamerno podržava Luka koji je u vezi sa koleginicom. U međuvremenu, Fil pokušava da iznenadi Aleks u školi, baš pre dodele nagrade o kojoj mu nije rekla.

 • 20

  Nedostižno venčanje

  +

  Hejlin i Dilanov plan da se vere pre rođenja deteta nije pošao po planu. U međuvremenu, Džej pokušava da pokrene svoj novi poslovni poduhvat udvarajući se zvezdi Instagrama.

 • 21

  Dodela diploma

  +

  Kem napokon ima priliku da se dokaže, jer dobija zadatak da vodi dodelu diploma na srednjoškolskoj maturi. Džej drži govor na otvaranju ceremonije. U međuvremenu, Kler nailazi na nekadašnju protivnicu iz srednje škole, koja je nervira.

 • 22

  Godina rođendana

  +

  Približava se rođenje Hejlinih i Dilanovih blizanaca i istražićemo kako je svaki član porodice proslavio svoj rođendan ove godine.