Moć iz senke

12+12+

Trailer Deep State 2 rs 2

Sezona 2
01:31

Sinopsis

Radnja druge sezone odvija se u Velikoj Britaniji, SAD i Maliju. Ulazimo u mračni svet igara moći i interesa, u kome se ne bira način kako doći do cilja. Nakon neuspeha na Srednjem istoku, centri moći usmeravaju svoju pažnju ka Centralnoj Africi i njenim prirodnim bogatstvima.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Ciceron

  +

  Četiri američka specijalca i prevodilac ubijeni su u zasedi u Maliju. Ovo odlaže pregovore u Vašingtonu, što skrivenim centrima moći donosi veliki profit. Njihov operativac, Nejtan Miler mora da se pobrine za to da sve teče po planu.

 • 2

  Paklena vrućina

  +

  Miler i Amanda Džons odlaze u Mali kako bi smirili nestabilnu situaciju. Na njemu je da se pobrine da roba stigne na odredište, ali pre toga mora pred komisiju koju predvodi Saliven. Saliven je ubeđen da je napad bio planiran, a da Miler ima veze s tim.

 • 3

  Deklaracija nezavisnosti

  +

  Hari i Lejla saznaju od Ajše da je sve ovo bilo u vezi sa krijumčarenjem oružja od Malijske vlade do Al Moktara, koji destabiliše zemlju. Hari želi da ode, ali Ajša želi da se vrati svojoj braći koju drži Moć iz senke.

 • 4

  Sutrašnja pobeda

  +

  Prema obećanju Animata, Sisoko ujedinjuje Ajšu sa njenom porodicom, ali su Hari i Lejla uhapšeni zbog optužbe za ubistvo. Suočen sa zatvorom, Hari se okreće Mileru.

 • 5

  Predaja

  +

  Hari, Ajša i Lejla najureni su iz Bamaka i prisiljeni da se vrate u kamp Al Moktara. Ajša je odvedena na vešanje zbog zločina iz prošlosti. U potrazi za ekipom, Džouns pokazuje Kolinsov snimak (iz prve sezone) Mileru.

 • 6

  Novo normalno

  +

  Ajša je odvedena pred vešala. Hari mora da traži milost i brzo ubeđuje Al Moktara da uspori i proveri da li su mu ruke odsečene. Jesu. Odigrao je svoju ulogu i Moć iz senke ga je napustila.

 • 7

  Promena za promenom

  +

  U toku potrage, Hari, Lejla i Ajša kopaju dublje ali na kraju ih hvataju američki vojnici. Lejla i Ajša su uspele da pobegnu, ali Hari je uhapšen. Za Milera je ovo dobra vest i on nastavlja dalje sa svojim planom.

 • 8

  Mašina mrtvaca

  +

  Svi delovi slagalice konačno se uklapaju i veza između traga oružja i Moći iz senke je otkrivena. Miler će snositi posledice ili će možda uspeti da svima odvrati pažnju.

specijali