Mešovita porodica

12+12+

Sreda 12 april 08:05

Premijera, utorak u 22:00

Sezona 1
00:15

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 12 april u 08:05

  Biti Bou (E01 - S01)

 2. Sreda 12 april u 08:30

  Ratnik (E02 - S01)

 3. Četvrtak 13 april u 04:50

  Biti Bou (E01 - S01)

Sinopsis

U seriji “Mešovita porodica” Rejnbou Džonson priča o svom odrastanju u porodici sa roditeljima različite rase tokom osamdesetih i o stalnoj dilemi da li se prilagoditi ili ostati veran sebi. Bouini roditelji Pol i Ališa odlučili su da se porodica preseli iz hipi komune u predgrađe kako bi deci pružili bolji život. Dok im se roditelji bore sa izazovima novog stila života, Bou i njen brat i sestra snalaze se u novoj školi, u kojoj ih ne smatraju ni crncima ni belcima. Iskustva ove porodice pokazuju nam koliki je izazov spoznati svoj identitet kad ni ostatak sveta nije siguran gde pripadaš.

Epizode

 • 1

  Moje drago dete

  +

  Johan se pretvara da je drugačije rase, a Rejnbou se ljuti. Alisija i Pol pokušavaju da nagovore Johana da bude ponosan na svoju boju kože.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 27 april u 08:30
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Petak 28 april u 05:15
  12+12+
  Na FOX
 • 2

  Potpuno nova melodija

  +

  Alisija i Denis se svađaju oko toga ko je jači. Pol i Harison smišljaju nov način iskazivanja ljubavi. Rejnbou brine o Johanu i Santamoniki.

  Sledeće na programu
  Petak 28 april u 08:05
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Subota 29 april u 04:50
  12+12+
  Na FOX
 • 3

  Sam sa sobom

  +

  Pol je pozvao jednog od svojih učenika da se useli kod njega, što iznenađuje porodicu. Pol i Alisija se takmiče ko će postati mentor novog gosta. Rejnbou se zaljubljuje u pridošlicu.

  Sledeće na programu
  Petak 28 april u 08:30
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Subota 29 april u 05:15
  12+12+
  Na FOX
 • 4

  Živeti na molitvu

  +

  Bou se zainteresovala za odlazak u crkvu sa prijateljima, što ljuti njene roditelje. Santi i Johan pokušavaju da se pripreme za pakao.

 • 5

  Moja povlastica

  +

  Nije sve zabava i igra kada Pol želi da upadne na partiju pika koju organizuju Denis i Alisija. Denis i Alisija odlučuju da nauče Pola o kulturološkom i rasnom značaju igre.

 • 6

  Samo nas dvoje

  +

  Alisija i Denis shvataju da ih kolege u advokatskoj kancelariji pritiskaju stereotipima o tamnoputim osobama. Harisonov pokušaj da pomogne na kraju izaziva još više štete.

 • 7

  Daješ loše značenje ljubavi

  +

  Pol i Alisija zagovaraju pozitivnu raspravu o seksu sa Bou sve dok ona ne pozove svoju simpatiju kući. Pol i Alisija sada brinu šta se dešava iza zatvorenih vrata.

 • 8

  Ona je loša majka

  +

  Baka Šajrin, Alisijina majka, odseda kod porodice nakon operacije. Međutim, briga o baki postaje celodnevni posao.

 • 9

  Materijalistkinja

  +

  Alisija je kupila novu torbu luj viton, ali kada Pol sazna, zahteva da Alisija vrati torbu. Međutim, Alisija na kraju tajno s torbom šeta okolo bez Polovog znanja.

 • 10

  Uprljana ljubav

  +

  Porodica Džonson je uhvatila Harisona na sastanku i Pol odlučuje da posavetuje Harisona. Međutim, davanje saveta samo pogoršava stvari.

 • 11

  Iznenadio si me

  +

  Rejnbouina najbolja drugarica Tamika zamolila ju je da isplanira njen 14. rođendan. Rejnbou je odlučna da napravi najbolju žurku svih vremena.

 • 12

  Hodaj ovuda

  +

  Pol pokušava da se sprijatelji sa Deniz koristeći svoju belu put kako bi joj pomogao s poslovima.

 • 13

  Zauvek mlad

  +

  Godine 2021. sada već odrasli Rejnbou, Džona i Santamonika imaju različita sećanja o tome šta se dogodilo leta kada su dobili nove bicikle.