Mešovita porodica

12+12+

Premijera, utorak u 22:00

Sezona 1
00:15

Sinopsis

U seriji “Mešovita porodica” Rejnbou Džonson priča o svom odrastanju u porodici sa roditeljima različite rase tokom osamdesetih i o stalnoj dilemi da li se prilagoditi ili ostati veran sebi. Bouini roditelji Pol i Ališa odlučili su da se porodica preseli iz hipi komune u predgrađe kako bi deci pružili bolji život. Dok im se roditelji bore sa izazovima novog stila života, Bou i njen brat i sestra snalaze se u novoj školi, u kojoj ih ne smatraju ni crncima ni belcima. Iskustva ove porodice pokazuju nam koliki je izazov spoznati svoj identitet kad ni ostatak sveta nije siguran gde pripadaš.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Biti Bou

  +

  Mlada Rejnbou Džonson priseća se svog odrastanja u mešovitoj porodici osamdesetih godina, kao i nedaća sa kojima su se suočavali prilikom navikavanja na život u predgrađu.

 • 2

  Ratnik

  +

  Za Rejnbou i Ališu uklapanje u društvo u školi i isticanje na poslu je teško. Sa dodatnim pritiskom oca Pola da svakog dana pomalo poboljšaju svet, zadatak pred Rejnbou i Ališom čini se nemogućim.

 • 3

  Spusti kosu

  +

  Učiteljica je rekla Rejnbou da mora imati sređenu frizuru za slikanje i Rejnbouina nesigurnost izlazi na videlo. U međuvremenu, Džoan i Santamonika takođe se muče sa svojim frizurama.

 • 4

  Ljubav je kao bojno polje

  +

  Rejnbou je dobila zadatak da istraži svoje pretke i shvata da je majčina strana porodice teža za istragu od očeve. U međuvremenu, Džoan se muči da uskladi svoju opsesiju prema hokeju na ledu sa mišljenjima svojih prijatelja o tome šta je kul.

 • 5

  Ona samo želi da pleše

  +

  Rejnbou mora dobro da razmisli o posledicama svog izbora pratnje na prvom školskom balu. Džoan otkriva ljubav prema modi. Santamonika provodi vreme sa Harisonom.

 • 6

  Devojke samo žele da se zabave

  +

  Popularne devojke u školi mole Rejnbou da se pridruži njihovoj ekipi za Noć veštica u ulozi Tuti iz "Životnih činjenica". Rejnbou smatra da ima priliku da se prilagodi, ali Deniz se ne slaže. Ališa ne želi da deca idu u korinđanje.

 • 7

  Doterivanje

  +

  Klinci su uzbuđeni da saznaju nešto novo o svom dedi nakon što je Harison pozvao ekipiu na porodični dan u svom golf klubu. Ališa pokušava da se uklopi u okruženje u klubu, ali na kraju se svađa sa Deniz.

 • 8

  Čudna nauka

  +

  Rejnbouina opsesija prema nauci poljuljana je kada je prijatelji ubede da nauka nije kul. Harison pokušava da dobije priznanje od Deniz. Santamonika pokušava da se vrati u centar pažnje nakon što se Džoan povredio.

 • 9

  Ne kritikuj

  +

  Pol je zabrinut jer Rejnbou i Santamonika žele da učestvuju u takmičenju lepote. Džoana zadirkuju jer je je plakao posle učestvovanja u takmičenju borilačkih veština. Ališa i Harison smišljaju najbolji način da Džoan uzvrati udarac.

 • 10

  Da li znaju da je Božić?

  +

  Ališa i Pol pokušavaju da prikriju svoje zimske tradicije od ostalih članova komune, ali njihovi roditelji žele tradicionalniji Božić sa decom. Ališin otac se takmiči sa Harisonom za titulu omiljenog dede.

 • 11

  Kada golubice plaču

  +

  Nakon tragedije Čelendžera, Rejnbou i njena porodica različito reaguju na gubitak. Deniz je shvatila da je život prekratak i odlučna je da ispravi sve greške koje je napravila.

 • 12

  Komplikovano je

  +

  Rejnbou želi da se suprotstavi stereotipima u školi nakon što se pridruži školskoj atletičarskoj ekipi i misli da je svi osuđuju zbog njene rase. Santamonika pokušava da se druži sa Rejnbouinim prijateljima.

 • 13

  Ponos (U ime ljubavi)

  +

  Pol drži govor na školskom skupu povodom Dana Martina Lutera Kinga. Deca misle da će ih Pol osramotiti i odlučuju da ne učestvuju na skupu.

 • 14

  Pravo lice

  +

  Pol je iznenađen kada mu se javi otuđena majka, koja želi da dođe u posetu na Rejnbouin trinaesti rođendan. Rejnbou misli da joj je život na prekretnici i želi veliku rođendansku proslavu.

 • 15

  Šarmantni gospodin

  +

  Rejnbou je uzbuđena jer ide na prvi pravi sastanak sa Brajsom na Dan zaljubljenih. Alisija nije sigurna da želi da dozvoli Rejnbou da ima momka i poziva Brajsove roditelje ne večeru kako bi ih procenila.

 • 16

  Vredno radi da zaradi

  +

  Alisija je dobila bonus nakon dobrog suđenja i želi da kupi dobar automobil, ali Deniz želi da ona kupi dva automobila kako bi dobila jedan. Pol pokušava da nauči Rejnbou, Džoan i Santamoniku o vrednosti novca.

 • 17

  Kaži ćao i maši

  +

  Džonsonovi ugošćavaju afroameričku porodicu koja se upravo doselila u njihov većinski beli kvart. Santamonika se ne slaže sa ćerkom novih komšija dok ona ne počne da se duri.

 • 18

  Roditelji to prosto ne razumeju

  +

  Rejnbou se sukobljava sa roditeljima zbog svoje ljubavi prema rep muzici. Harison uskače i vodi Deniz na događaj za prikupljanje novca u dobrotvorne svrhe. Deniz shvata da joj trebaju bolji muškarci.

 • 19

  Doktore! Doktore!

  +

  Nakon što je pomogla prijatelju sa mononuklueozom, Rejnbou postaje zainteresovana za medicinu. Alisija predlaže Polu da dobiju vakcinu protiv gripa. Džoan i Santamonika odlaze da žive sa Harisonom.

 • 20

  Loši momci

  +

  Alisija i Pol pokušavaju da promene Džoanin interes za policijski kamp i želju da postane policajka. Rejnbou patrolira kao školsko obezbeđenje i ubrzo shvata da sa velikom moći dolazi i velika odgovornost.

 • 21

  Ništa nas neće zaustaviti

  +

  Nakon što je saznala da su naučnici predvideli da će ozonski omotač nestati za 20 godina, Rejnbou paniči i pokušava da implementira Dan planete Zemlje u školu. Rejnbou je prisiljena da uzme stvari u svoje ruke kako bi se izborila za pravdu.

 • 22

  Svaki korak

  +

  Deca upoznaju beskućnika u svom kvartu. Pol i Rejnbou pokušavaju da pomognu lokalnim beskućnicima tako što organizuju javnu kuhinju u Rejnbouinoj školi. Deniz ima novog momka, a Alisija misli da nisu dobar par.

 • 23

  Imaš sve

  +

  Alisija i Pol dobijaju priliku da rade na predsedničkoj kampanji Džesija Džeksona. Rejnbou se muči da odredi svoju rasu nakon što dobije formular u kojem mora da odabere da li joj je koža svetla ili tamna.