Mekgajver

12+12+
TM & © 2016 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Mekgajver

Sinopsis

Mladi Angus Mek Mekgajver radi za tajnu organizaciju unutar američke vlade. On se oslanja na svoje neobične veštine u rešavanju problema kako bi spasavao živote.

Epizode

 • 1

  Vatra + pepeo + nasleđe = feniks

  +

  Bivši agent MI6 Ras Tejlor angažuje nekadašnje članove fondacije Feniks, Meka, Rajli, Bozera, Meti i Desi, da pronađu biološko oružje, koje misteriozna organizacija želi da upotrebi u jezivom napadu na veliki američki grad.

 • 2

  Crvena ćelija + kvant + hladnoća + posvećenost

  +

  General Džon Akosta angažuje Mekgajvera da ukrade strogo poverljiv projekat iz vojne laboratorije kako bi ispitali rupe u obezbeđenju.

 • 3

  Klinac + avion + kabl + kamion

  +

  Mekgajver i ekipa su u avionu u kojem je pilot doživeo srčani udar tokom leta. Ekipa shvata da je medicinski problem izazvan namerno.

 • 4

  Vetrenjača + aceton + celuloza + udarna igla

  +

  Mekgajver pokušava da spase preživele iz urušene zgrade u Nemačkoj. Međutim, nailazi na novu bezbednosnu pretnju: neeksplodiranu bombu iz Drugog svetskog rata.

 • 5

  Fudbal + Desi + trrgovac + titan

  +

  Desi odlazi na tajni zadatak u nameri da otkrije glavne igrače u Kodeksu i osujeti njihovo finansiranje kroz nameštanje utakmica. Desi se uvlači u fudbalsku ekipu i pronalazi korumpiranog igrača koji radi za tajnu organizaciju.

 • 6

  Desno + pogrešno + oboje + nijedno

  +

  Rasovu bivšu ljubav Emiliju oteli su isti pobunjenici protiv kojih se borio tokom vojne službe. Ras vodi ekipu Feniks u mali, siromašni gradić kako bi spasli Emiliju i zauvek isterali pobunjenike.

 • 7

  Mek + Desi + Rajli + Obri

  +

  Dvostruki sastanak prerasta u haos nakon što Mek i Desi primete ubistvo u zadnjem delu restorana. Dok ekipa lovi ubicu, Rajli pokušava da sakrije istinu o svom poslu i poslu svojih prijatelja od svog novog momka Obrija (Leonardo Nam).

 • 8

  Otac + sin + otac + matrijarhat

  +

  Oversajt je jedva preživeo bombaški napad i angažuje Mekgajvera da mu pomogne da nađe osumnjičenog bombaša Mejsona (Piter Veler). Međutim, Mejson priznaje da nije postavio bombu i svi se udružuju u nameri da sruše Kodeks.

 • 9

  Šifra + Artemida + nuklearno + protivnik

  +

  Elektromreža Los Anđelesa postala je talac napada virusom, koji je doveo do nestanka struje u čitavom gradu. Ekipa saznaje da je kod virusa napisao Rajli pre mnogo godina.

 • 10

  Tesla + Bel + Edison + Mek

  +

  U nameri da zaustavi Kodeks, Mek je stavljen u stanje transa kako bi mogao da se priseti ključnih dokaza iz laboratorije Nikole Tesle. Mekgajver se sreće sa Nikolom Teslom, Aleksanderom Grejamom Belom, Tomasom Edisonom... I svojom majkom.

 • 11

  Psihijatrijska operacija + ćelija + trgovac + ptice

  +

  Mek je stavljen u lažnu zatvorsku ćeliju sa agentom Kodeksa poznatim pod nadimkom Trgovac. Mek ima zadatak da se zbliži s njim i pridobije njegovo poverenje kako bi izvukao važne informacije.

 • 12

  Odanost + porodica + bitanga + paklena vatra

  +

  Ekipa Feniks više nikad neće biti ista kada tetka ubedi Mekgajvera i Rajli da se pridruže Kodeksu zbog odanosti porodici. Meti i Ras saopštavaju predsedniku svoju zabrinutost zbog Kodeksa.

 • 13

  Spasi + prokleti + svet

  +

  Mek i Rajli su na tajnom zadatku unutar Kodeksa u nameri da sruše organizaciju iznutra. Međutim, njihov zadatak ometaju Ras, Desi i ekipa Feniks, koji žele da spreče Kodeks da aktivira nuklearna oružja. Mek i Rajli se nalaze usred tog sukoba.