Mekgajver

Petak 23:00

12+12+
TM & © 2016 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Mekgajver

Sledeće emitovanje

 1. Petak 10 april u 23:00

  Metak i olovka (E11 - S02)

 2. Ponedeljak 13 april u 14:25

  Metak i olovka (E11 - S02)

 3. Utorak 14 april u 14:25

  Mek i Džek (E12 - S02)

Sinopsis

Mladi Angus "Mek" Makgajver radi za tajnu organizaciju unutar Američke vlade. Oslanja se na svoje neuobičajene veštine rešavanja problema kako bi spasao živote.

Epizode

 • 1

  Improvizuj

  +

  Kada je Džek otkazao poslušnost, Ouversajt dolazi kod Meka u njegov novi dom u Nigeriji i moli ga da se vrati i dovede svog prijatelja.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 30 april u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Petak 1 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 2

  Bravo vođa + odanost + prijateljstvo

  +

  Džek je dobio poziv za pomoć od starog prijatelja iz Delta jedinica, optuženog za terorizam. Makgajver i Džek brzo angažuju ostatak Džekove stare Delta ekipe i pokreću neodobrenu misiju spasavanja.

  Sledeće na programu
  Utorak 5 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Utorak 5 maj u 22:55
  12+12+
  Na FOX
 • 3

  Bouzer, alkohol i povratak u školu

  +

  Makgajver, Rajli, Bouzer i Lena idu na tajni zadatak na fakultet, kako bi pronašli tajnog agenta koji regrutuje studente da izvedu smrtonosne napade po celom svetu.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 4 maj u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Sreda 6 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 4

  Hrabrost, gorivo i nada

  +

  Uz pomoć Vazila, zbunjenog oca, Makgajver i Rajli moraju da prevezu cisternu punu tečnog kiseonika, kroz region koji drže pobunjenici do dečje bolnice pre nego što bude prekasno.

  Sledeće na programu
  Sreda 6 maj u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Četvrtak 7 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 5

  Dan mrtvih, atentatori i porodica

  +

  Oversajtov pokušaj da uhvati vođu narko-kartela kreće naopako, i Makgajver i Džek odlaze u Meksiko da spasu svog šefa. Međutim, u zemlji se održavaju proslave Dana mrtvih, što ekipi otežava potragu.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 7 maj u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Petak 8 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 6

  Merdok, Makgajver, Merdok

  +

  Merdok kidnapuje Makgajverovu devojku Našu, kako bi primorao Makgajvera da mu pomogne da spase sina od otmičara.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 11 maj u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Utorak 12 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 7

  Lešinari, kompjuterska memorija i vilin konjic

  +

  Meti šalje Makgajvera i ekipu u Ganu da pronađu kompjutersku memoriju na računarskom smetlištu koje vodi moćan i agresivan čovek. Meti odbija da kaže šta je na memoriji, osim da se podatak zove Dragonflaj i ekipa razmišlja šta bi moglo biti tako važno.

  Sledeće na programu
  Utorak 12 maj u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Sreda 13 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 8

  Osveta, katakombe i Duh

  +

  Makgajver i ekipa kreću na opasnu operaciju hvatanja nakon što im irska obaveštajna služba saopšti da zna gde se nalazi "Duh". "Duh" je proizvođač bombi kojeg Makgajver godinama lovi.

  Sledeće na programu
  Sreda 13 maj u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Četvrtak 14 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 9

  Primerak 234, PAPR i epidemija

  +

  Ampula sa opasnim virusom ukradena je iz Centra za kontrolu bolesti u Atlanti i Makgajver i ekipa moraju da je povrate pre nego što lopov izazove pandemiju svetskih razmera.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 14 maj u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Petak 15 maj u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 10

  Meti, Itan i vernost

  +

  Meti otkriva neverovatnu tajnu ekipi. Ona ima muža koji već 8 godina radi na tajnom zadatku u kriminalnoj organizaciji Di kompani. Nakon što se sazna da je on agent CIA, Meti traži od Makgajvera da ga spase.

 • 11

  Mek, svađa i Džek

  +

  Mek i Džek odlaze na opuštajući vikend u Las Vegas, ali njihov kratki odmor prekinut je kada ih neko iz njihove prošlosti otme i zaključa ih u betonsku prostoriju.

 • 12

  Ograda, kofer i americijum 241

  +

  Feniks se udružuje sa ženom koja je tokom dana majka iz predgrađa, a noću vrhunski lopov, da bi uhvatila jednog od svojih kontaktata, kriminalca angažovanog da ukrade prljavu bombu.

 • 13

  Divljina, trening i preživljavanje

  +

  Makgajver se sukobljava sa opasnim iznuđivačem koji je postavio bombe na brod da bi iznudio nekoliko miliona dolara. U "odbrojavanju", Makgajver i prijatelj Čarli (iz vremena provedenog u Vijetnamu), približavaju se brodu.

 • 14

  Otac, mlada i izdaja

  +

  Makgajver se suočava sa najgnusnijim iskustvima dok pokušava da spreči eksploziju nuklearnog reaktora dok zalazi u tri neobična ubistva.

 • 15

  Pas, krijumčari i novi regrut

  +

  Makgajver se udružuje sa prelepom dezerterkom kada dobije zadatak da otkrije dvostrukog agenta odgovornog za smrt tri agenta. U "Neprijatelju iznutra" Makgajver dobija zadatak da otkrije ko u organizaciji ubija najbolje agente.

 • 16

  Lidar, odmetnici i obaveza

  +

  Feniks mora da pronađe pilota čiji se avion srušio, testirajući eksperimentalni sistem za lasersko mapiranje, koji je Makgajver izumeo. Rajli pokušava da otkrije hakera koji je prevario specijalce da uhapse nju i Elvud.

 • 17

  Semenke, večni led i pero

  +

  Ozbljno povređen Makgajver nalazi se u Avganistanu, gde se sprijateljuje sa malim Avganistancem koji ga odvodi svojoj kući da se oporavi. Njegov novi prijatelj Ahmed dovodi ga kod svog oca i majke da ga izleče.

 • 18

  Merdok, Helman i udarac

  +

  Makgajver i briljantan stručnjak za kompjutere, koji je dospeo do podataka o vrhunskoj vojnoj odbrambenoj tehnologiji, pokušavaju da spreče katastrofu.

 • 19

  Prijatelji + Neprijatelji + Granica

  +

  Makgajver se suočava sa bizarnim izazovom kada stanovnici uništene zemlje uzimaju njega i voz pun preplašenih putnika za taoce.

 • 20

  Nema dalje + Visoki napon + Spasenje

  +

  Makgajver se suočava sa najvećim izazovom kada je bačen u zatvor da bi pomogao okrivljenom bratu jedne žene da pobegne iz zatočeništva. Međutim, Makgajver uskoro saznaje da i njegov život visi o koncu.

 • 21

  Izdaja + slomljeno srce + žvaka

  +

  U jednoj od najuzbudljivijih avantura, Makgajver se ubacuje u ludnicu u Rusiji kako bi sačuvao život političkog zatvorenika.

 • 22

  Mason + kablovi + izbori

  +

  Makgajver se trka sa vremenom kako bi uhvatio plaćenog ubicu na zadatku da ubije biskupa. Žena čija sestra je stradala traži pomoć od Makgajvera. Moraju da uhvate čoveka po imenu Piedra, poznatog po sjajnim taktikama u ovom užasnom poslu.