Mekgajver

12+12+
TM & © 2016 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Mekgajver

Sinopsis

Mladi Angus "Mek" Makgajver radi za tajnu organizaciju unutar Američke vlade. Oslanja se na svoje neuobičajene veštine rešavanja problema kako bi spasao živote.

Epizode

 • 1

  Odmaralište i Desi i Rajli i perač prozora i svedok

  +

  Meti deli ekipu zbog misije i uparuje one ljude koji su imali najviše sukoba jedni s drugima tokom afere Kodeks.

 • 2

  Lopov i slika i aukcija i Viro 486 i pravda

  +

  Tejlorov bivši učenik je ubijen jer je pokušavao da spreči da biološko oružje upadne u pogrešne ruke. Mek i ekipa moraju da pronađu oružje kako bi Desi mogla da ga ukrade pre nego što bude prodato teroristima.

 • 3

  Pomračenje i USMC-1856707 i potencijalni korak i lanac i katanac

  +

  Ras je kidnapovan i Mek i ekipa moraju da izvuku nekadašnjeg ubicu iz zatvora kako bi im pomogao da nađu Rasa. U toku bega, Mek i Desi moraju da se suoče s problemima u svojoj vezi.

 • 4

  Knedle i grudni koš i bušilica i žarač i Mejson

  +

  Mekovo upoznavanje Desinih roditelja kreće naopako kada se njen brat nađe u nevolji i očajnički mu treba pomoć. Ras i Meti moraju da traže pomoć od starog neprijatelja kada je kindapovan kandidat za novog člana ekipe.

 • 5

  Džek i kinematika i obijač sefova i MgKNO3 i GTO

  +

  Mek i ekipa moraju da reše slučaj ubijenog prijatelja koristeći kriptičnu razgeldnicu kao jedini trag.

 • 6

  Karantin i N95 i fiksna linija i teleskop i socijalna distanca

  +

  Tokom prve zabrane izlaska povodom epidemije koronavirusa, Mek, Bouzer i Rajli su zajedno u karantinu. Usput pokušavaju da spreče kriminalnu radnju koja se odvija u kući njihovog komšije.

 • 7

  Zlatna kopljoglavka i otrov i skakanje motkom i krv i prtljag

  +

  Mek s prijateljem razvija tajnu eksperimentalnu terapiju za rak. Neko upada u laboratoriju i kidnapuje Mekovog saradnika s namerom da upotrebi istraživanje za proizvodnju opasnog nervnog otrova.

 • 8

  SOS i zaštitno odelo i ultrazvuk i frekvencija i stranac

  +

  Metin bivši mentor Jan Kejn i njegove kolege iz ambasade dobijaju misterioznu i smrtnu bolest. Tejlor i Bozer sarađuju s Džerijem Ortegom.

 • 9

  Šine i pitoni i čekrk i cev i so

  +

  Mek i njegova ekipa nisu uspeli da spreče da podaci Ministarstva odbrane padnu u ruke Kodeksa. Mek zato mora da se popne uz planinu, koristeći samo opremu ručne izrade, kako bi sprečio objavljivanje podataka.

 • 10

  Dijamant i zemljotres i ugljenik i komunikacija i toranj

  +

  Merdok se udružuje s Endruzom kako bi hakovali komunikacione kanale ekipe. Dvojac otrkiva jedno drugom svoje najintimnije tajne.

 • 11

  C8H7CIO i nano-praćenje i otpor i Maldivi i umne igre

  +

  Mek i Rajli zajedno odlaze u inostranstvo kako bi sprečili pad vlade. Dok su tamo, nenamerno udišu novu smrtonosnu mikroskopsku tehnologiju.

 • 12

  Kraljevski i brak i Viva sanskar i cink i Hena

  +

  Mek, Desi i Rajli upadaju na kraljevsko venčanje kako bi zaštitili mladu dok pokušavaju da razumeju sopstvene romantične avanture.

 • 13

  Pronalazak u ambaru i motorno ulje i probijanje i laboratorijski

  +

  Mek i ekipa pokušavaju da pronađu šefa mafije i ulaze u svet italijanskog automobilizma. Mek mora da se osloni na Desi kada shvati da gubi kontrolu nad rukama. Mek i Desi počinju da žive zajedno. Rajli otkriva Rasu istinu o svojoj hakerskoj ekipi.

 • 14

  H20 i ortofosfati i grad misije i rđa i poreklo

  +

  Nakon tragične smrti Bozerove tetke, Mek i Desi putuju s Bozerom u njegov dom iz detinjstva. Međutim, ubrzo shvataju da bi Bozerova tetka mogla biti žrtva ubistva nakon što je pokušala da razotkrije zagađenje u gradskom vodovodnom sistemu.

 • 15

  Otmica i sećanje i vreme i vatromet i raspršivanje

  +

  Mladi Angus Mek Mekgajver radi za tajnu organizaciju unutar američke vlade i oslanja se na svoje neobične veštine u rešavanju problema kako bi spasavao živote.