Magnum

Sreda 27 oktobar 20:00

12+12+
© 2018 CBS Studios Inc. and Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Magnum

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 27 oktobar u 20:00

  Video sam rađanje Sunca (E01 - S01)

 2. Četvrtak 28 oktobar u 04:00

  Video sam rađanje Sunca (E01 - S01)

 3. Četvrtak 28 oktobar u 11:45

  Video sam rađanje Sunca (E01 - S01)

Sinopsis

Bivši pripadnik američkih foka vraća se kući iz Avganistana i koristi svoje vojne veštine kako bi postao privatni detektiv na Havajima.

Epizode

 • 1

  Osveta je za početnike

  +

  Dok Magnum čeka da Higinsova odluči da li će mu biti partnerka, on preuzima slučaj nestale žene koja je prisustvovala ubistvu svog šefa tokom pljačke banke. Rik donosi važnu odluku o svojoj karijeri.

 • 2

  Čast lopova

  +

  Nepopravljivi džeparoš Džin traži pomoć od Magnuma nakon što mobilni telefon koji je ukrao dobija misteriozne poruke. Magnum je frustriran jer Higinsova i dalje odbija da mu odgovori da li će postati njegov partner ili ne.

 • 3

  Vitez traje zauvek

  +

  Kumu i Higinsova su u opasnosti jer je Robinovo gnezdo pod opsadom. Imanje napadaju plaćenici koji žele da otkriju pravi identitet Belog Viteza, Robinove muze i literarne inspiracije. Rik i Ti-Si pomažu Rikovom zaposlenom kojem je ukraden automobil.

 • 4

  Mrtav iznutra

  +

  Katsumoto sumnja da je jedan od njegovih kolega korumpiran i da krade dokaze. Nevoljno, Katsumoto traži pomoć od Magnuma i Higinsove.

 • 5

  Stigni do jutra

  +

  Na Noć veštica, Magnum i Džin (gostujući glumac Bobi Li) tragaju za tragačem na zabavi. Katsumoto prati odbeglog ubicu koji se uputio na istu zabavu. Higinsova i Rik moraju da provedu noć u naizgled ukletoj kući.

 • 6

  Laži, varaj, ukradi, ubij

  +

  Magnum mora da pomogne svojoj devojci advokatici, koja je shvatila da je njen klijent zapravo kriv za ubistvo. Ti-Si se suočava sa Kamekonom i optužuje ga da mu je ukrao poslovanje sa helikopterima.

 • 7

  Čovek u tajnoj sobi

  +

  Magnum pomaže prijatelju Raselu Harlanu i privremeno radi kao šef obezbeđenja u hotelu. Tokom smene, Magnum saznaje da je jedna gošća izbačena sa balkona svoje sobe dok je i sama radila na tajnoj istrazi. Ajspik je pušten iz zatvora.

 • 8

  Stigao je noću

  +

  Saradnja između Magnuma i Higinsove je zategnuta nakon što se ne slože oko novog zadatka pronalaska ukradenog novca, zarađenog od trgovine drogom, kako bi se platio otkup za muža njihove klijentkinje.

 • 9

  Metak po imenu sudbina

  +

  Magnum prati tragove koje je ostavio njegov ubijeni prijatelj, koji je takođe privatni detektiv, dok je radio na istrazi slučaja koji mu je Tomas prosledio. Ti-Si pomaže Kumu da vodi protest protiv izgradnje na svetilištu na Havajima.

 • 10

  Braća po krvi

  +

  Magnumu se vraćaju sećanja iz Avganistana. Odlučuje da pomogne bratu svog pokojnog prijatelja da pronađe avgansitanskog dečaka koji je žrtva trgovine ljudima.

 • 11

  Dan kada sam sreo đavola

  +

  Magnum je pozvan na tajni zadatak. Međutim, njegovi prijatelji su iznenađeni kada shvate da je zadatak u stvari nameštaljka.

 • 12

  Očajničke mere

  +

  Džunior je otet kako bi bio upotrebljen za otkup ukradenog spiska tajnih agenata CIA. CIA je uhapsila većinu policajaca kako bi ih sprečila da se mešaju u slučaj. Tani i Kvin traže pomoć od Magnuma i Higinsove.

 • 13

  Ubistva se dešavaju ponedeljkom

  +

  Magnum i Ti-Si odlaze na tajni zadatak pretvarajući se da su stručnjaci za efikasnost nakon ubistva menadžera u firmi i svi zaposleni postaju osumnjičeni. Rika zanima zašto je Higinsova lažirala povredu kako ne bi radila na slučaju sa Tomasom.

 • 14

  Igra mačke i miša

  +

  Džin je saznao da je nevina žena meta atentatora i traži pomoć od Magnuma i Higinsove.

 • 15

  Pozdravi se sa prošlošću

  +

  Magnum i Higinsova moraju da pronađu Kumu, koju je oteo povređeni čovek optužen za ubistvo svoje supruge.

 • 16

  Zbogom ljubavi

  +

  Magnum i Higinsova su na tajnom zadatku pretvarajući se da su par na romantičnom putovanju autobusom. Jedan od zaljubljenih parova na putovanju je ubijen, a dokazi brzo propadaju na havajskoj vrućini. Magnum i Higins moraju da požure da reše slučaj.

 • 17

  Noć ima oči

  +

  Magnum i Higinsova preuzimaju slučaj ukradene urne pokojnog supruga. Uskoro shvataju da mnogi misle da je urna vredna čak i ubistva. Rik i Ti-Si suočavaju se sa čovekom koji se predstavlja kao fudbalska legenda Andre Rid.

 • 18

  Gomila nevolje

  +

  Približava se dan venčanja Magnuma i Higinsove. U međuvremenu, dvojac pomaže savremenom Robinu Hudu, koji je ukrao drogu misleći da pomaže školi u nabavci preko potrebnih zaliha. Rik pomaže penzionisanom vojniku da pronađe posao u civilnom svetu.

 • 19

  Neka najbolji pobedi

  +

  Magnum i Higinsova pojedinačno pomažu bračnom paru koji se razvodi u potrazi za prljavim tajnama. Tomas i Higinsova se uskoro takmiče za resurse. Ti-Si i Rik istražuju smrt nepoznatog čoveka i moraju da saopšte tužne vesti otuđenoj ćerki.

 • 20

  Leopard vreba

  +

  Magnum i Higinsova pomažu Riku, čiji je mentor Ajspik (Korbin Bernsen), koji je tek pušten iz zatvora i bori se sa rakom, prevaren tokom poslednje velike pljačke. Magnum pravi poslednji, hrabar potez kako bi pomogao Higinsovoj da ostane u državi.