Kevin može da čeka

Ponedeljak 17:45

Kevin može da čeka

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 20 januar u 09:35

  Kevin protiv Holandskog patuljka (E14 - S01)

 2. Ponedeljak 20 januar u 17:45

  Sumnjivo gušenje (E15 - S01)

 3. Utorak 21 januar u 09:35

  Sumnjivo gušenje (E15 - S01)

Sinopsis

Kevin Džejms je penzionisani policajac koji kreće u novu karijeru, oca samca. Njegova deca srećna su što provodi više vremena sa njima, ali ipak žele da njihov otac bude svoj čovek. Zato traže pomoć od njegove bivše partnerke iz policije, Vanese.

Epizode

 • 1

  Građansko venčanje

  +

  Za vođenje ceremonije, Vanesa pomaže Kendri da pronađe rešenje u poslednjem trenutku.

  Sledeće na programu
  Utorak 4 februar u 09:35
  Na FOX
 • 2

  Neobična dešavanja

  +

  Preopterećena Kevinovom opsednutošću svojom decom, Kendra ga prevari i namešta mu da dobije posao u Vanesinoj novoj privatnoj firmi za bezbednost.

  Sledeće na programu
  Sreda 5 februar u 09:35
  Na FOX
 • 3

  Kevin je poludeo

  +

  Vanesa primećuje da Sara ima tajnog momka i Kevin kreće na tajni zadatak da otkrije ko je to. Džek traži bolest koju može sebi da pripiše nakon što je otkriveno da je lagao da je alergičan na kikiriki.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 6 februar u 09:35
  Na FOX
 • 4

  Partner je uvek najusamljeniji

  +

  Vanesina veza sa zgodnim doktorom propada baš pre venčanja njene sestre i Kevin se ubacuje kao "zamenski doktor". Kajl pomaže Kendri i Kejl da naprave lažni kolaž slika sa medenog meseca, kojim mogu da se hvale na društvenim mrežama.

  Sledeće na programu
  Petak 7 februar u 09:35
  Na FOX
 • 5

  Kradljivac bola

  +

  Vanesa smišlja osvetu zbog Kevina, koji se izvukao sa posla u nedelju, kako bi išao na utakmicu fudbala sa Gudijem. Kajl ima novu devojku, Denis. Čajl i Kendra imaju prvu svađu kao bračni par.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 februar u 09:35
  Na FOX
 • 6

  Sova

  +

  Kevin i Čajl odlaze na putovanje da bi povratili teglu za kolače u obliku sove, koju je Kevin prodao. Vanesa odbija Kajlovo udvaranje, i Kendra i ona pokušavaju da ga vrate u izlaske.

  Sledeće na programu
  Utorak 11 februar u 09:35
  Na FOX
 • 7

  Afera Kevina Krauna

  +

  Kevin i Vanesa žele da obezbeđuju prodavnicu igračaka. Smišljajući kako da ubede vlasnika da ih angažuje, ostaju predugo u radnji zaključani unutra. Čejl ima uspeha radeći kod Enca.

  Sledeće na programu
  Sreda 12 februar u 09:35
  Na FOX
 • 8

  Oklizni se i padni

  +

  Rutger je pao i povredio se u Kevinovoj i Vanesinoj kancelariji. Oni smišljaju kako da se izvuku ako ih Rutger tuži. Kendra daje pravne savete kod Enca klijentima koji kupuju.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 13 februar u 09:35
  Na FOX
 • 9

  Spremajući oluju

  +

  Kevin tvrdi da može da skuva večeru za Dan zahvalnosti za Vanesu i njenu porodicu. Usbrzo shvata da baš i nije sve tako lako, pa angažuje svoju komšinicu Vendi da mu pomogne.

  Sledeće na programu
  Petak 14 februar u 09:35
  Na FOX
 • 10

  Kevin pomera metal

  +

  Kevin je na tajnom zadatku u prodavnici automobila. Slučajno uspeva da proda automobil jednom kupcu i blizu je tome da postane najbolji prodavac tog meseca. Čejl otkriva svoj strah od lutaka kad sazna da je Kendra radila u lutkarskom pozorištu.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 februar u 09:35
  Na FOX
 • 11

  Katastrofalni učitelj

  +

  Vanesa traži pomoć od Kevina kako bi izašla na sastanak sa zgodnim trenerom Alehandrom. Iznervira se kad Kevin počne da trenira sa njim. Čejl nevoljno uzima savet od Kajla kad zdravstveni inspektor dođe u Encov restoran.

  Sledeće na programu
  Utorak 18 februar u 09:35
  Na FOX
 • 12

  Sve što može pre Božića

  +

  Vanesa i porodica Gejbl okupili su se oko božićne jelke i Vanesa i Kevin prisećaju se prve zajedničke patrole.

  Sledeće na programu
  Sreda 19 februar u 09:35
  Na FOX
 • 13

  Nesigurnost majmunske pesnice

  +

  Kevin i Vanesa dobijaju novi posao radeći za firmu Manki first. Tokom intervjua, naleću na Frenka, vlasnika rivalske bezbednosne agencije. On je odlučan da im uništi posao, okrećući Kevina i Vanesu jedno protiv drugog.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 20 februar u 09:35
  Na FOX
 • 14

  Kevin može da izlazi sa drugima

  +

  Vanesa nagovara Kevina da izađe sa klijentkinjom Rebekom, nakon što je pokazala interesovanje za njega.

  Sledeće na programu
  Petak 21 februar u 09:35
  Na FOX
 • 15

  Bori se ili beži

  +

  Tokom leta zbog posla, Vanesa govori stjuardesi da su ona i Kevin tek venčani, kako bi dobili sedišta u prvoj klasi. Njena laž stvara probleme kad Kevin upozna Lisu i njih dvoje se super slažu.

 • 16

  40 ispod 40

  +

  Vanesa se pojavila u časopisu o preduzetnicima mlađim od 40 godina, i ljubomorni Kevin želi da i on dobije nagradu. Usput podseća Vanesu na to da je ona starija od 40. Čejl sređuje Kejlu izlazak sa njegovom ludom tetkom Kristin.

 • 17

  Podrška

  +

  Kevin i Vanesa vide Kajlov uspeh u pronalaženju partnera pomoću aplikacije u kojoj prijatelji biraju partnera za korisinika. Kevin i Vanesa odlučuju da i sami isprobaju aplikaciju.

 • 18

  Sve zajedno

  +

  Vanesa je ubedila Kevina da raskine sa komšinicom Vendi. Vendi ga je pridobila svojim izvrsnim kuvanjem i Vanesa oseća potrebu da kuva za njega iako nije vešta u kuhinji.

 • 19

  Dostavljač

  +

  Vanesa ubeđuje Kevina da ode u televizijsku emisiju sa dečakom kog je doneo na svet pre mnogo godina, kad je bio policajac. Njen plan da promoviše Manki fist gasi se kad Kevin naleti na svog rivala Frenka Munsona.

 • 20

  Četrdeset sedam sveća

  +

  Kad Vanesa kaže da ne želi da proslavlja svoj 47. rođendan, Kevin joj daje poklon-bon za restoran koji je on dobio za Božić. Kendra tvrdi da Vanesa ipak očekuje nešto, bez obzira na to što je Kevinu rekla suprotno.

 • 21

  Zemička kao dokaz

  +

  Postoje planovi da se sruši i napravi parking. Alviti pravi vrednu ponudu i Encova budućnost je na ivici opstanka.

 • 22

  Strava majmun

  +

  Manki fist dobija posao obezbeđenja Alvitijevih garaža. Kevin slučajno uništava Rutgerove pokušaje učenja za ispit čuvara, ugrožavajući novi posao, što nervira Vanesu. Kendra i Čejl pokušavaju da ubede investitora da finansira njihovu novu krčmu.

 • 23

  Skuvati smeh

  +

  Kevin nudi Kendri i Čejl pomoć da kupe Encov restoran. Uskoro shvataju da Kevinova ideja o tihom partneru i nije tako tiha. Zbog rastuće napetosti, Kendra i Čejl pronalaze mir kod Vanese.

 • 24

  Kraj benda

  +

  Bivši drugar iz muzičke grupe nagovara Kevina da se vrati svom bendu u nadi da će uspeti, a Banesa shvata da je slučajni susret sa bendom promenio putanju njenog života.