Helstrom

14+14+
© 2020 Hulu, LLC.
Helstrom

Sinopsis

Triler serija Helstrom na TV kanalu FOX prati Dejmona i Anu Helstrom, sina i ćerku misterioznog i moćnog serijskog ubice. Brat i sestra imaju komplikovanu saradnju dok love najzlobnije ljude na svetu, svako sa sopstvenom naravi i veštinama.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Mamini mali pomoćnici

  +

  Dejmon Helstrom istražuje slučaj zaposednutog dečaka u Oregonu. U međuvremenu, u San Francisku, Ana Helstrom organizuje aukciju da bi razotkrila kriminalca. Uznemirujući događaji kod Svete Tereze stvaraju nervozu, dok Majka ostaje hospitalizovana.

 • 2

  Vijatikum

  +

  Posle jezive nesreće, Dejmon i Gabrijela se bore da spasu čovekovu dušu, dok mračna sila pokušava da ih spreči. U međuvremenu, Jen postaje opsednut poslom, a otkriće dovodi Anu nazad do Svete Tereze.

 • 3

  Onaj koji je pobegao

  +

  Dejmon i Ana saznaju više o uništenju koje je njihov otac ostavio za sobom. Sa Gabrijelom odlaze u posetu potencijalnoj žrtvi i shvataju da su upali u problem dublje nego što su ikada mislili. Hejstings iznenađuje Čuvara priznanjem.

 • 4

  Kontrola

  +

  Demonska pretnja okuplja neobičnu ekipu. Dejmon i Ana putuju u San Francisko u potrazi za Jenom i relikvijom koja bi im pomogla da pobede neprijatelja. Ana govori Dejmonu o svojim vannastavnim aktivnostima i Gabrijelino samopouzdanje je poljuljano.

 • 5

  Obavezani

  +

  Nije sve kako se čini kada se Majčino zdravlje naglo pogorša. Dok Ana traga za Jenom, Gabrijela pomaže učeniku da prihvati da demoni žive među ljudima. Dejmon dolazi do otkrića koje znači život ili smrt.

 • 6

  Levijatan

  +

  Mračna sila primorava Hejstingsa i Anu da sarađuju. Dejmon i Gabrijela shvataju da su događaji u Krvavom hotelu povezani. Otkriven je identitet demona, što iznenađuje Anu i Dejmona. Jen je u prednosti.

 • 7

  Ožiljci

  +

  Moćni demon traži novog domaćina, a Ana se muči da upravlja svojim mračnim nagonima. Dejmon dobija ponudu od Krvi. Kućepazitelj se nalazi u nevolji, a dr Hejstings iznenađuje Dejmona otkrivanjem novih tajni o njegovoj prošlosti.

 • 8

  Ispod

  +

  Veze se produbljuju, dok se ulog povećava. Kako bi spasli život, Hejstings i Ana moraju da urade nezamislivo. Gabrijela i Dejmon putuju u njegov dom iz detinjstva u potrazi za starom relikvijom. Majka gubi sina, ali dobija naslednika.

 • 9

  Brodovi

  +

  Dejmon i Gabrijela se nalaze na uznemirujućoj novoj teritoriji. Ana mora da donese odluku koja će nepovratno promeniti tok života brata i sestre. Viktorija pokušava da izgladi odnos, ali možda je prekasno.

 • 10

  Palena oluja

  +

  Ana i Dejmon pokušavaju da spasu dušu, ali samo Jen može da pobedi. Gabrijelin novi pogled na svet kosi se sa Dejmonovim uverenjima, što stvara trzavice u grupi. Viktorija se udružuje sa Anom i Dejmonom, ali njihova pobeda ima cenu.