Fleš

12+12+

Ponedeljak 00:15

Promo

Sezona 4
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 21 jun u 00:15

  Suvenir (E12 - S05)

 2. Subota 26 jun u 11:15

  Zlatno lice (E13 - S05)

 3. Nedelja 27 jun u 11:15

  Uzrok i neumerenost (E14 - S05)

Sinopsis

U premijeri šeste sezone Beri i Ajris pokušavaju da se nose sa gubitkom ćerke Nore, a ekipa se suočava sa najvećom pretnjom dosad, koja može da uništi Sentral Siti. Ledeni Ubica ima susret sa smrću koji će zauvek promeniti odnos sa Kejtlin.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Praznina

  +

  U premijeri šeste sezone Beri i Ajris pokušavaju da se pomire sa gubitkom ćerke Nore, a ekipa se suočava sa najvećom pretnjom dosad, koja ugrožava i sam Sentral Siti. U međuvremenu, Ledeni Ubica ima bliski susret sa smrću.

 • 2

  Fleš i munja

  +

  Suočen sa svojom neizbežnom smrću, Beri prestaje da se opire sudbini. U međuvremenu, Sesilijina uloga okružnog tužioca kosi se sa njenim identitetom kada naiđe na opakog metačoveka.

 • 3

  Mrtvac trči

  +

  Znajući da je kriza udaljena samo par nedelja, Beri priprema nekog iz ekipe Fleš na život bez njega. U međuvremenu, ekipa lovi moćnog metačoveka, koji ima nezasitu žeđ. Ralf otkriva porodičnu tajnu.

 • 4

  Biće krvi

  +

  Berijeva namera da pripremi Siska za krizu ugrožena je kada Sisko odluči da spase Berija. U međuvremenu, Remzi Roko koristi svoje nove moći da spase sebi život, ali pritom žrtvuje svoju humanost.

 • 5

  Ljubi, ljubi, upadaj, upadaj

  +

  Siskovo uverenje da može da zameni Berija kao vođu ekipe ozbiljno je poljuljano kada sazna za jezivo ubistvo. U međuvremenu, Ledeni Ubica veruje samo sebi u lovu na opasnog Remzija Rosa.

 • 6

  Dozvola za izduživanje

  +

  Beri pokušava da pripremi Ralfa za život posle krize i na svet u kojem nema Fleša. Međutim, Dibni na kraju održava lekciju Beriju. U međuvremenu, Sesil ima sopstveni trenutak samootkrovenja dok pomaže Česteru P. Ranku da povrati svoj identitet.

 • 7

  Poslednje iskušenje Berija Alena, prvi deo

  +

  Beri Alen se suočava sa sigurnom smrću, ali njegova odlučnost biće ispitana nakon što ga dr Remzi Roso zarazi misterioznim halucinogenom. U međuvremenu, novinarka Ajris Vest-Alen otkriva ogromnu zaveru.

 • 8

  Poslednje iskušenje Berija Alena, drugi deo

  +

  Fleša je zarazio Krvnik, a Ajris i Sisko pomažu Beriju da se povrati pre nego što zauvek potpadne pod Remzijev uticaj. U međuvremenu, ostatak ekipe se bori da oslobodi Sentral Siti od Krvnikove vojske.

 • 9

  Kriza na beskonačnim Zemljama: Treći deo

  +

  U ovoj epizodi Parija angažuje Crnu Munju da mu pomogne da zaustavi Antimonitora nakon što Fleš 90 podeli svoje znanje stečeno u bici. Uz pomoć Crne Munje, Beri, Sisko i Ledeni Ubica spremaju plan koji bi ih sve spasao.

 • 10

  Maraton

  +

  Časops "Sitizen" objavio je priču koja ugrožava Ajrisin život. Odbijajući da se krije od napadača, Ajris pokušava da razotkrije opasnu organizacjiu. U međuvremenu, Beri mora da se suoči sa posledicama krize i ispuni želju Olivera Kvina.

 • 11

  Ljubav je bojno polje

  +

  Beri i Ajris spremaju romantičnu večeru za Dan zaljubljenih, ali njihovo slavlje prekida stari neprijatelj Amunet Blek. U međuvremenu, Ledeni Ubica pokušava da pomogne Alegri da se zbliži sa starom ljubavi.

 • 12

  Devojka po imenu Su

  +

  Nakon višemesečne potrage za Su Dirbon (gostujuća glumica Natali Drejfus), Ralf dobija dojavu o tome gde se ona nalazi i napokon se sastaje licem u lice sa svojim klijentom. Međutim, Su odbija da se vrati svojoj porodici i vodi Ralfa na avanturu.

 • 13

  Grod mi je prijatelj

  +

  Zatrpan promenama posle krize, Beri izvodi eksperiment koji kreće po zlu i stavlja ga na put Gorila Grodu. Očekujući najgore, Beri je iznenađen kada ga Grod zamoli za pomoć. Na žalost obojice, dolazi novi zlikovac Solovar.

 • 14

  Smrt brzine

  +

  Voli Vest (poznatiji kao Mali Fleš) vraća se u Sentral Siti, smiren i sa novim trikovima u rukavu. Iako je oduševljen što sreće svoju porodicu, Voli se poverava Beriju da se vratio jer misli da nešto nije u redu sa silom brzine.

 • 15

  Isterivanje đavola iz Neša Velsa

  +

  Dok Sisko pomaže Nešu, Fleš se suočava sa opasnim novim metačovekom Sanšajn.

 • 16

  Zbogom i laku noć

  +

  "Crna rupa" angažuje Reg Dola da ubije Džoa. Sing predlaže da bude primljen u sistem zaštite svedoka, ali Džo odbija da prekine istragu o Džozefu Karveru. Istražujući Karvera sa Siskom, Ralf nailazi na Su. Ajris je sumnjičava prema Evi.

 • 17

  Oslobađanje

  +

  Nakon nedavnog događaja, Beri preispituje svoj život sa Ajris. U međuvremenu, Eva pravi veliki korak.

 • 18

  Prihvati posledice

  +

  Nakon povratka Božje Brzine, Beri se okreće Hartliju Rataveju (gostujući glumac Endi Mintus) za pomoć. Međutim, ubrzo dolazi do tenzija kada Beri shvati da su usled krize Fleš i Pajd Pajper sada neprijatelji.

 • 19

  Uspeh je zagarantovan

  +

  U finalu šeste sezone Beri razmatra riskantan plan da spase Ajris iz Izokrenutog sveta. U međuvremenu, Ralf pokušava da spreči Su da napravi grešku koja bi mogla da joj upropasti život.