Crna lista

12+12+

Petak 22:55

Od ponedeljka do četvrtka u 22:55

Sezona 4
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Petak 22 januar u 22:55

  Dr Adrijan Šo (1) (E07 - S04)

 2. Ponedeljak 25 januar u 14:25

  Dr Adrijan Šo (1) (E07 - S04)

 3. Ponedeljak 25 januar u 22:55

  Dr Adrijan Šo: Zaključak (2) (E08 - S04)

Sinopsis

Rejmond Redington (Džejms Spejder) nesmetano se vraća i želi da obnovi svoju kriminalnu imperiju. Njegova želja za životom je obnovljena, dok postavlja temelje za svoju imperiju, koju gradi sa Elizabet Kin (Megan Boun).

Epizode

 • 1

  Zadimljeni Putnum (br. 30)

  +

  Njegova kriminalna imperija je uništena i Red (Džejms Spejder) traži pomoć od Liz (Megan Boun), kako bi je obnovili. Radiće kao lovci na glave kako bi uhvatili prevaranta i doveli ga do suda.

  Sledeće na programu
  Sreda 24 februar u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Četvrtak 25 februar u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 2

  Grejson Blejz (br. 37)

  +

  Liz (Megan Boun) i Operativna grupa pridružuju se Redu (Džejms Spejder) u međunarodnoj potrazi za milijarderom (gostujući glumac Ovein Jeoman) koji radi kao vrhunski lopov umetničkih dela.

 • 3

  Gospođica Rebeka Tral (br. 76)

  +

  Operativna ekipa istražuje nekoliko policijskih pucnjava. Pažnju agenta Reslera (Dijego Klatenhof) preokupirali su rastući spoljni pritisci.

 • 4

  Poslednji primerak (br. 44)

  +

  Liz (Megan Boun) i Operativna grupa love kriminalca, koji želi po svaku cenu da uništi neke od najvećih svetskih blaga. U međuvremenu, iznenadni susret vodi Reda (Džejms Spejder), kojem nedostaje novac, do nove poslovne prilike.

 • 5

  Iljas Surkov (br. 54)

  +

  Red (Džejms Spejder) dobija informacije o međunarodnom teroristi, što dovodi Operativnu grupu do sukoba sa CIA.

 • 6

  Turistička agencija (br. 90)

  +

  Dok Resler (Dijego Klatenhof) vodi istragu o grupi plaćenika, Tom (Rajan Egold) nastavlja istragu kofera sa kostima uprkos upozorenjima Reda (Džejms Spejder).

 • 7

  Firma Kilganon (br. 48)

  +

  Red (Džejms Spejder) i Operativna grupa šalju Dembea (Hišam Tafik) na tajni zadatak da se ubaci u međunarodnu grupu koja švercuje ljude. Ali kada izgube komunikacijske veze, moraju da intervenišu. Tom (Rajan Egold) nastavlja istragu o koferu.

 • 8

  Jan Garvi (br. 13)

  +

  Kada je Tom (Rajan Egold) nestao, Liz (Megan Boun) se okreće Redu (Džejms Spejder) i Operativnoj grupi za pomoć. Dok ekipa pokušava da istraži Tomove korake, Red koristi direktniji pristup.

 • 9

  Ruševina

  +

  Liz (Megan Boun) napušta svoj stari život, kako bi počela ispočetka. Međutim, uskoro je primorana da potraži svoju fizičku i emotivnu snagu u brutalnoj tuči.

 • 10

  Doušnik (br.118)

  +

  Red (Džejms Spejder) navodi Operativnu grupu da pronađe čoveka sa Crne liste koji prodaje osetljive podatke. Resler (Dijego Klatenhof) je blizu da bude otkriven. Liz (Megan Boun) planira svoj sledeći potez.

 • 11

  Abraham Stern (br.100)

  +

  Red (Džejms Spejder) kreće u lov na čuveno blago. Liz (Megan Boun) istražuje metode jednog od najopasnijih kriminalaca na Crnoj listi.

 • 12

  Kuvar (br. 56)

  +

  Dok radi sa Redom (Džejms Spejder) na hvatanju Tomovog ubicu, Liz (Megan Boun) počinje da razmišlja o njegovoj nameri. U međuvremenu, Operativna grupa traži pomoć jednog piromana da uhvati drugog.

 • 13

  Nevidljiva ruka (br. 63)

  +

  Red (Džejms Spejder) upućuje Operativnu grupu na grupu koja napada ljude zbog osuđujućih ali ne i ilegalnih radnji. Dok Red pomaže jednom od zaposlenih, Liz (Megan Boun) istražuje Tomovo ubistvo i dolazi korak bliže istini o svojoj prošlosti.

 • 14

  Gospodin Roli Sinkler III (br. 51)

  +

  Operativna grupa prati čoveka sa Crne liste koji razvija alibije za klijente ubice. U međuvremenu, Liz (Megan Boun) pokušava da se vrati u FBI, ali odluka visi na psihološkoj proceni.

 • 15

  Peti Su Edvards (br. 68)

  +

  Dok Liz (Megan Boun) nastavlja da juri Tomovog ubicu, Red (Džejms Spejder) pokušava da zaustavi poresku upravu u istrazi njegovog pranja novca. Aram (Amir Arison) i Operativna jedinica istražuju virusnu epidemiju.

 • 16

  Jarac ubica (br. 19)

  +

  Istražujući nove tragove u vezi sa starim slučajem iz FBI, Liz istražuje i svoje mračne tajne tokom terapije sa dr Fulton (gostujuća glumica Marta Plimpton). Operativna jedinica pokušava da uhvati Tomovog ubicu pravnim putem.

 • 17

  Ana Garsija Duerte (br. 25)

  +

  Član sindikata Neš je ubijen i Red (Džejms Spejder) šalje Liz (Megan Boun) i Operativnu jedinicu da pronađu ključne dokaze kako bi srušili Jana Garvija (gostujući glumac Džoni Kojn).

 • 18

  Zarak Mosadek (br. 23)

  +

  Red (Džejms Spejder) i Operativna jedinica odlaze u Pariz u nadi da će uspeti da izvrše pritisak na Garvija (Džoni Kojn) hapšenjem istaknutog dobavljača heroinom za sindikat Neš.

 • 19

  Ijan Garvi (br. 13): Zaključak

  +

  Dok Red (Džejms Spejder) pokreće plan da povrati torbu sa kostima, Liz (Megan Boun) pokušava da razotkrije njegove tajne, koristeći podatke iz neočekivanog izvora.

 • 20

  Nikolas T. Mur (br. 110)

  +

  Neobično pojavljivanje neidentifikovane mlade devojke primorava Liz (Megan Boun) i Operativnu grupu da krene u lov na njenu vezu sa Redom (Džejms Spejder).

 • 21

  Lorens Dejn Devlin (br. 26)

  +

  Kada je Samar (Mozhan Marno) upala u oči neobičnom članu Crne liste, Aram (Amir Arison) i Operativna jedinica kreću u akciju da je pronađu pre nego što bude prekasno.

 • 22

  Saton Ros (br. 17)

  +

  Liz (Megan Boun) i Red (Džejms Spejder) pokušavaju da uhvate osobu sa Crne liste koji ima torbu sa kostima. Istina konačno izlazi na videlo.