Či

16+16+

Promo

Sezona 1
00:30

Sinopsis

U južnom delu Čikaga, deca se spremaju za školu, a njihovi roditelji odlaze na posao. Mladi žele da zarade za život dok ih stariji posmatraju sa svojih pragova. Međutim, u ovom kvartu, prave opasnosti svakodnevno prete da unište snove.

Epizode

 • 1

  Banda

  +

  Venčanje menja Kevinov i Kejšin život. Emet se muči da održava posao i rastuću porodicu. Roni pokušava da nađe svoj put. Džejkov otuđeni brat Trig vraća se u grad i kreće na zadatak.

 • 2

  Gubitnik

  +

  Kevin traži pomoć od Pape i Džejka. Emet pronalazi privremeno rešenje za nestanak hrane. Džada traži partnere i istražuje loklani restoran, koji vodi Dom. Trig smišlja kako da od Dude dobije starateljstvo nad bratom Džejkom.

 • 3

  Pao autobus

  +

  Porodica Vilijams je u problemu. Emet i Tif planiraju da se usele kod Džade, dok on pokreće svoju novu firmu. Roni dobija ne baš prijateljski podsetnik da njegov kvart pamti njegova dela iz prošlosti.

 • 4

  Banditski

  +

  Roni pronalazi novi poziv u svojoj potrazi za spasenjem. Emet dopušta svom ocu i svojim nesigurnostima da ga obuzmu. Kevina opterećuje laž. Trka za gradonačelnika se zahuktava nakon suočavanja Duda i Kamile Holovej.

 • 5

  Grad užasa

  +

  Ronijeva sećanja ugrožavaju njegov napredak. Neočekivana poseta ugrožava Trigovu borbu za starateljstvo nad Džejkom. Kevin i njegov prijatelj stavljaju na probu svoje instinkte za preživljavanje. Emet koristi situaciju.

 • 6

  Vu vu vu

  +

  Kevin nije raspoložen za proslavu svog rođendana. Roni se priseća prošlosti sa svojom bakom gospođom Etel. Emet švercuje kanabis sa Tifom. Dudina kampanja nailazi na problem nakon otvaranja starih rana.

 • 7

  Mrlja

  +

  Roni tuguje zbog gubitka. Emet i Dom dobijaju pomoć od stanodavca Zika u novom poduhvatu. Kiša je odlučna da se suprotstavi svojoj sudbini. Džema je raznežila Kevina. Duda se sukobljava sa Kamilom zbog politike.

 • 8

  Dnevna soba

  +

  Kiša je i dalje zatvorena u sopstvenoj noćnoj mori, dok se Kevin, Nina i Dre brinu zbog budućnosti. Emet i Džada nude utehu i hranu porordici Vilijams. Roni se nada da će mu prestupi iz prošlosti biti oprošteni.

 • 9

  Manjak

  +

  Ronija hvali zajednica u njegovoj crkvi, a ostali mu ne dozvoljavaju da zaboravi na svoje greške. Emet i Dom se spremaju za veliko otvaranje. Kevin pokušava da balansira između obaveza.

 • 10

  Jedan, dva, tri

  +

  Roni pronalazi oproštaj. Emet i Tif prave korak ka budućnosti. Trig igra na poslednju kartu protiv Dude. Životni događaji pomažu Kevinu, Džejku i Papi da sazru.