Či

16+16+

Promo

Sezona 1
00:30

Sinopsis

U južnom delu Čikaga, deca se spremaju za školu, a njihovi roditelji odlaze na posao. Mladi žele da zarade za život dok ih stariji posmatraju sa svojih pragova. Međutim, u ovom kvartu, prave opasnosti svakodnevno prete da unište snove.

Epizode

 • 1

  Erupcije

  +

  Brendon se bori sa neočekivanim ishodima, koji ga vode nazad do Redža. Džada donosi odluku, koja primorava Emeta da odraste. Kevin, Džejk i Papa smišljaju plan kako da izvedu projekat za školu. Roni uzima zatvorenika pod svoje.

 • 2

  Svaki dan petljam

  +

  Brendon nerado pomaže Džeriki da dođe do novog klijenta. Reg mora da odgovara vođstvu mafije iz 63. ulice. Roni se bori sa užasnim novostima i dogovara se sa zatvorenikom. Emet se navikava na novi život i organizuje posao sa strane sa Amirom.

 • 3

  Zakasnelo

  +

  Brendon ima novu priliku. Kevin i Majša stvaraju neočekivano prijateljstvo. Emet preuzima više odgovornosti na poslu. Kruz se bori sa posledicama Ronijevog priznanja. Roni dobija neočekivane novosti. Tusan ima nove tragove u slučaju.

 • 4

  Razračunavanje

  +

  Brendon se nervira oko takmičenja u kuvanju poznatоm kao "Zaostali ukus u ustima" i dogovara se sa Emetom. Nesreća kod Sonija ugrožava Emetov posao. Kevin, Džejk i Papa stvaraju haos na dan slikanja u školi. Roni se privikava na svoj novi život.

 • 5

  Vrelina

  +

  Brendon i Emet provode се u Čikagu tokom najtoplijeg dana u godini. Kevin se bori sa smrtnim slučajem u porodici. Roni se povezuje sa Rafikom i dobija dobar savet.

 • 6

  Potpora

  +

  Brendon je ušao u finale takmičenja "Zaostali ukus u ustima". Emet pokušava da se pomiri sa ženama u svom životu. Kevin i Džejk se svađaju, dok Kevinovo prijateljstvo sa Maišom,cveta. Porodična tajna zbližila је Ronija i Džadu.

 • 7

  Okrenuti glavu na drugu stranu

  +

  Detektiv Kruz mora da donese tešku odluku. Brendon dobija informacije o Doudinoj prošlosti. Džerika daje neočekivane podatke o svom poslu. Emet pokušava da shvati sa kim Kejša izlazi. Roni se poverava Džadi, koja mu pomaže da zaleči stare rane.

 • 8

  Navikni se

  +

  Brendon preuzima veliki korak sa Džerikom. Nova prilika primorava Emeta da povuče potez. Kevin pronalazi novog prijatelja i donosi sudbonosnu odluku. Roni gubi kontrolu.

 • 9

  Osećaj krivice, viralni snimci i batine

  +

  Brendon i Emet prave plan. Emet počinje sa novim poslom. Roni se bori sa posledicama svojih postupaka. Kevin upada u nevolju sa majkom. Detektivi Tusan i Kruz dolaze do uzbudljivog otkrića.

 • 10

  Škorpija i žaba

  +

  Brandon se suočava sa odlukom koja će mu promeniti život. Emet odlazi korak bliže odrastanju i Kevin isprobava nov stil. Putovanje na jug primorava Ronija da se suoči sa svojim strahovima. Detektivi Tusan i Kruz prave veliko hapšenje.