911: Teksas

Četvrtak 22:55

12+12+
© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
911: Teksas

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 9 jul u 14:25

  Zver u nama (E08 - S01)

 2. Četvrtak 9 jul u 22:55

  Buđenje (E09 - S01)

 3. Petak 10 jul u 14:25

  Buđenje (E09 - S01)

Sinopsis

Policajac iz Njujorka seli se sa sinom u Ostin u Teksasu, gde spasava živote pokušavajući da reši sopstvene probleme.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Oven Strend, jedini preživeli u svojoj vatrogasnoj ekipi nakon 11.septembra, seli se u Ostin, i donosi sa sobom svoju životnu i vatrogasnu filozofiju. Pomaže vatrogasnoj ekipi 126 da počnu ispočetka.

 • 2

  Ji-ha!

  +

  Ekipa odlazi do nesreće koja se dogodila na bazenu za simulaciju talasa, kao i na nesrećnom curenju žive od koje žrtve padaju u komu i liče na zombije. Oven mora da se pomiri sa svojom bolešću. Mišel prati novi trag u potrazi za svojom nestalom sestrom.

 • 3

  Ponosan na Teksas

  +

  Pozivi hitnoj službi uključuju nesreću u silosu za čuvanje žita i takmičenje u jedenju šnicle. Takođe, hitna služba dobija poziv zbog neobičnog provalnika. Oven pomaže Mišel da pronađe nove podatke o slučaju nestanka njene sestre.

 • 4

  Božji čin

  +

  Ogromni tornado tutnja Ostinom, dok Oven, Mišel i njihove ekipe pokušavaju da spasu ugrožene.

 • 5

  Pastuv

  +

  Ekipa interveniše povodom tuče u muškom striptiz baru, požara u fabrici sperme bikova i protesta na kojem je muška toksičnost podignuta na viši nivo. Grejs pokušava da se zbliži sa Džadom. Oven se suočava sa posledicama hemioterapije.

 • 6

  Prijatelji poput ovih

  +

  Hitni slučajevi uključuju grupno putovanje automobilom koje je pošlo naopako, nesreću na farmi i parastos koji bi mogao da se završi još jednom sahranom. Oven se zbližava sa bivšim kapetanom 126. jedinice.

 • 7

  Zabluda

  +

  Oven i ekipa se suočavaju sa odbeglim bikom u prodavnici polovnih automobila. Kolega koji je prebačen u Teksas iz Los Anđelesa naizgled je doživeo električni udar. Oven odlazi na hemioterapiju i pokušava da dokaže da je fizički sposoban za posao.

 • 8

  Zver u nama

  +

  Oven, Mišel i ekipa 126. vatrogasne stanice odlaze u dom mlade porodice koju opsedaju zvečarke. Zatim pokušavaju da spasu dementnog čoveka od opasnosti koju je on sam izazvao. U međuvremenu, Oven usvaja vatrogasnog psa koji boluje od raka.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 9 jul u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 9

  Buđenje

  +

  Oven i ekipa 126. vatrogasne stanice odlaze na proslavu otkrivanja pola bebe, koja je krenula naopako. Otac i sin su zarobljeni u pećini tokom istraživanja, a Oven i ekipa im priskaču u pomoć. Oven pomaže Ti-Keju da se pomiri sa prošlošću.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 9 jul u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Petak 10 jul u 14:25
  12+12+
  Na FOX
 • 10

  Ostine, imamo problem

  +

  Oven pomaže Ti-Keju da se pomiri sa prošlošću kako bi imao bolju budućnost. Džad i Grejs pomažu Džadovom bolesnom ocu. Mišel saznaje istinu o svojoj nestaloj sestri Ajris.

  Sledeće na programu
  Petak 10 jul u 22:55
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 13 jul u 14:25
  12+12+
  Na FOX