911: Teksas

Sreda 9 februar 21:00

12+12+
© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
911: Teksas

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 9 februar u 21:00

  Pilot (E01 - S01)

 2. Četvrtak 10 februar u 12:40

  Pilot (E01 - S01)

 3. Četvrtak 10 februar u 21:00

  Ji-ha! (E02 - S01)

Sinopsis

Glumica Džina Tores pridružuje se serijalu "911: Teksas" tumačeći ulogu kapetana Tomi Vega. Tomi je bila na vrhuncu karijere kada je okačila uniformu o klin kako bi odgajala svoje ćerke. Osam godina život joj je bio super, sve do epidemije koronavirusa

Epizode

 • 1

  Povratak u sedlo

  +

  Ekipa 126 dolazi na slučaj ukradenog tenka u centru Ostina, kao i sudara na takmičenju u trkanju rolšuama. U međuvremenu, novi vođa bolničara Tomi Vega pridružuje se ekipi. Oven se sastaje sa svojom bivšom ženom i Ti-Kejovom majkom Gvinet.

 • 2

  2100

  +

  Nakon vulkanske erupcije koja stvara haos u Ostinu, 118. jedinica pokušava da spase živote na fakultetskoj žurki pored bazena. Ekipa 118. jedinice pomaže porodici koja odlazi na golf ekskurziju i ženi koja je zaglavljena u kamionu sa škorpijama.

 • 3

  Ostani na pravom putu

  +

  Dok šumski požar divlja Teksasom, Evan Bak Bakli, Henrijeta Hen Vilson i Edi Dijaz iz 118. vatrogasne stanice Los Anđelesa dolaze u Ostin da pomognu kapetanu Strendu i ekipi 126. vatrogasne stanice.

 • 4

  Prijatelji sa povlasticama

  +

  Jedinica 126 je na mestu događaja kada venčanje počne da puca po šavovima. Grejs pomaže domini i njenom slugi, koji su umešani u neverovatnu situaciju. U međuvremenu, Oven i Gvinet se muče da definišu svoju novu vezu.

 • 5

  Težak razgovor

  +

  Džad je iznenađen najnovijom žrtvom, Grejs i Karlos spasavaju ženu od porodičnog nasilja, a 126. jedinica stiže na mesto jezive saobraćajne nesreće na auto-putu.

 • 6

  Svi i njihov brat

  +

  Oven i Ti-Kej rizikuju živote da spasu dva brata koja su zaglavljena u minskom polju. U međuvremenu, Grejs prima poziv sijamskog blizanca čiji brat umire.

 • 7

  Premešten

  +

  Jedinica 126 dolazi na mesto sahrane koju je prekinulo otkriće drugog leša. Ekipa zatim odlazi u bolnicu, gde je podivljao uređaj za magnetnu rezonancu.

 • 8

  Loš potez

  +

  Pljačka banke, požar u stanu i trudna žena samo su tri naočigled nepovezana slučaja na koje su pozvani članovi 126. jedinice. Zatim, Ti-Kej slavi godinu dana trezvenosti, dok bi Oven i Gven mogli da raskinu i pre kraja nedelje.

 • 9

  Spasiti Grejs

  +

  Grejs i Džad se bore da prežive nakon jezive automobilske nesreće. Prisećanja prikazuju kako je tragedija iz detinjstva dovela do susreta i ljubavi između Grejs i Džada.

 • 10

  Uz malo pomoći

  +

  Jedinica 126 odgovara na poziv o krvavoj nesreći u prodavnici sladoleda i pomaže u spasavanju dečaka koji je nestao sa proslave svog rođendana. U međuvremenu, ekipa 126. jedinice sprema intervenciju za Ovena koji je slučajno otkrio tajne Mateu.

 • 11

  Sporo sagorevanje

  +

  Oven je prisiljen da uzme slobodne dane kako bi se oporavio od povrede i započinje potragu za serijskim piromanom. U međuvremenu, Ti-Kej i Karlos podižu svoju vezu na sledeći nivo, a Marjan se suočava s posledicama gubitka kolege.

 • 12

  Velika vrućina

  +

  Oven, koji se još uvek oporavlja, postaje glavni osumnjičeni u slučaju piromanije. U međuvremenu, Ti-Kej i Karlos nalaze se u teškoj situaciji i Tomi doživljava veliko iznenađenje.

 • 13

  Jednog dana

  +

  Oven pomaže Tomi da se izbori s hitnom situacijom lične prirode.

 • 14

  Prah prahu

  +

  Oven i ostatak ekipe 126. jedinice kreću u akciju dok jaka peščana oluja počinje da hara Ostinom.