Nova devojka

Četvrtak 22.00

New Girl © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Nova devojka

Sledeće emitovanje

 1. Petak 20 oktobar u 12.00

  Tajne (E19 - S06)

 2. Petak 20 oktobar u 12.25

  Nevolja (E20 - S06)

 3. Nedelja 22 oktobar u 15.15

  Tajne (E19 - S06)

Sinopsis

"Nova devojka" je komična serija izvršne producentkinje Liz Meriveder sa mladom glumačkom postavom koja nudi nov pogled na savremene veze.

Epizode

 • 1

  Potraga za kućom

  +

  Džes čini sve da ne misli na Nika koji se vratio sa letovanja u Nju Orleansu ranije nego što je očekivala. U međuvremenu, Šmit i Sisi se muče da nađu svoj prvi dom, a Vinston održava vezu na daljinu sa Ali.

 • 2

  Habedi-babi

  +

  Džes i Sisi se uključe u predizbornu kampanju i opklade se sa začuđenim Šmitom da mogu da regrutuju glasače za predstojeće predsedničke izbore. U međuvremenu, Vinston podučava Nika o savremenom seksu preko telefona.

 • 3

  Sama i samodovoljna

  +

  Kad Šmit, Sisi, Vinston i Ali pozovu Džes na kampovanje u parovima, s njima pođu i članovi njene grupe koja je samo za samce. U međuvremenu, Nik se muči sa sledećim poglavljem svog romana čija se radnja odvija u Nju Orleansu jer mu Šmit ne pomaže.

 • 4

  Godišnjica mature

  +

  Džes i ekipa pođu u Njujork jer Šmit veruje da će mu odati priznanje u školi. Džes upozna inspektora Džejka Peraltu i pomogne mu da reši slučaj, a Nik i Vinston pokušaju da sakupe novac za podzemnu i impresioniraju inspektora Čarlsa Bojla.

 • 5

  Džajpur Aviv

  +

  Dok ekipa pomaže Šmitu i Sisi da preurede kuću kojoj su potrebne popravke, Džes organizuje glasanje da dozvole Regan da se vrati u stan. U međuvremenu, Nik i Vinston dođu do izvesnog otkrića, a Šmit i Sisi uče o umeću kompromisa.

 • 6

  Spremna

  +

  Džes objavi da je spremna da se ponovo viđa sa mladićima i Šmit je nagovara da pruži priliku Robiju, njenom partneru za vežbu. Sisi zaposli zgodnog novog barmena, a Nik pokušava da razume šta je muška lepota. Vinstona sampouzdanje čini neodoljivim.

 • 7

  Poslednji Dan zahvalnosti

  +

  Dan je zahvalnosti i Džes i ostali žele da proslave kako dolikuje. Ipak, ne ide sve po planu jer se pojavi Robi, a Šmitov otac (Piter Galager kao gost zvezda) biva potpuno ucveljen.

 • 8

  Džejms Vonder

  +

  Da bi dobio mesto direktora škole, Džes mora da zadivi nezgodnog predsednika Saveta roditelja. Vinston testira svoje sposobnosti agenta na tajnom zadatku. Nik se bori da nađe savršen venčani poklon za Šmita i Sese.

 • 9

  Es Good

  +

  Šmit bira Nika da mu pomogne da zasluži poštovanje njegovog napornog preduzimača. Džes i Robi testiraju svoju neobaveznu vezu, a Vinston i Sese ispituju prednosti i mane partnerstva.

 • 10

  Veče Badnje večeri

  +

  Džes se bori da razmena poklona ne propadne. Kad Vinston pomisli da poklon s interneta za Sese neće stići na vreme, on i Šmit moraju u pravu radnju po novi poklon. Regan iznenadi Nik, koji pomaže da Božićni poklon za Džes bude nezaboravan.

 • 11

  Vratili su se

  +

  Kad se Regan useli u stan, Nik pokušava da ne reaguje. Šmit kreće u potragu za srodnom dušom, a Sese i Vinston dovode u pitanje njegovu ljubav prema elektronskoj muzici za ples.

 • 12

  Kocka

  +

  Džes insistira da pokrije Robin račun za lečenje, ona je zapanjena iznosom i želi da doprinese. Sese pokreće svoju novu agenciju za modele, ali je obeshrabrena kad njen prvi klijent želi da promeni karijeru. Regan odlaže čitanje Nikovog novog romana.

 • 13

  Seseini momci

  +

  Džes pokušava da nađe novog zamenika direktora, otkriva da ima pravi problem prilikom donošenja odluka. Sese traži pomoć od Džes i Regan u potrazi za novim modelima. Momke čeka iznenađenje dok provode dan u spa centru.

 • 14

  Pešačenje

  +

  Dok su na jednodnevnom pešačenju, Džes i Robi otkrivaju nešto neočekivano o svojim vezama. Vinston pravi zabavu iznenađenja za Ali. Šmit i Sese ne uspevaju da zadive nove komšije.

 • 15

  Lepak

  +

  Nik dobija napad panike nakon što mu Regan ugovori potpisivanje knjige, pa Džes mora da mu podigne samopouzdanje kako bi sve prošlo bez problema.

 • 16

  Operacija: divlja mačka

  +

  Na Dan zaljubljenih Džes pokušava da ubedi ekipu da je potpuno zadovoljna što je sama. Šmit se takmiči za veliko unapređenje.

 • 17

  Odmor

  +

  Džes je nervozna zbog novog posla, pa Nik i Šmit odlučuju da je odvedu na jednodnevni izlet kako bi se opustila.

 • 18

  Mladi odrasli

  +

  Džes se brine da neće biti dobar upravnik. Angažuje Nika da joj pomogne da postane popularnija među studentima.

 • 19

  Tajne

  +

  Nakon što se Regan vrati sa poslovnog puta, Džes je zabrinuta jer previše vremena provodi glumeći Nikovu devojku. Ali otkriva Vinstonu sramotnu tajnu.

  Sledeće na programu
  Petak 20 oktobar u 12.00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Nedelja 22 oktobar u 15.15
  Na FOX Life
 • 20

  Nevolja

  +

  Džes izbegava da se suoči sa osećanjima prema Niku pa odlazi da se brine o svom ocu u Portlandu. Nik je u panici jer misli da se on i Regan ne poznaju dovoljno dobro.

  Sledeće na programu
  Petak 20 oktobar u 12.25
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Nedelja 22 oktobar u 15.40
  Na FOX Life
 • 21

  San Dijego

  +

  Dok je Džes kod oca u Portlandu, oni neočekivano pomažu jedno drugom oko njihovih ljubavnih života. Nik traži pomoć od Ali u vezi sa njegovim odnosom sa Regan.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 26 oktobar u 22.00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 27 oktobar u 12.00
  Na FOX Life
 • 22

  Pet zvezdica za Bizusa

  +

  Džes je spremna da kaže Niku da još uvek oseća nešto prema njemu. Nik se sastaje sa izdavačem. Ali pomaže Vinstonu da se poveže sa važnom osobom.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 26 oktobar u 22.30
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 27 oktobar u 12.25
  Na FOX Life