Istrage gospođice Fišer

Subota 20.05

12+12+
Miss Fisher’s Murder Mysteries © Every Cloud Productions & a3mi
Istrage gospođice Fišer

Sledeće emitovanje

 1. Subota 21 oktobar u 13.05

  Istrage gospođice Fišer: Suvo grožđe i bademi (E06 - S01)

 2. Subota 21 oktobar u 20.05

  Ubistvo u Monparnasu (E07 - S01)

 3. Nedelja 22 oktobar u 04.05

  Ubistvo u Monparnasu (E07 - S01)

Sinopsis

"Gospođica Fišer se boriv protiv nepravde u uličicama, džez klubovima i vilama dvadesetih godina koristeći pištolj sa bisernom drškom i svoju oštroumnost. Ova glamurozna žena ima mnogo obožavalaca, uživa u životu i rešava misterije.
"

Epizode

 • 1

  Istrage gospođice Fišer, Y3, 1

  +

  Kad je nesrećnom pomoćniku na mađioničarskoj predstavi odsečena glava na bini, Džek i Frejni otkrivaju tajno ubistvo u prošlosti. Frejnin otuđeni otac iznenada dolazi u posetu.

 • 2

  Ubistvo i devojka

  +

  Kada visoki avijatičarski oficir neobjašnjivo nestane iz baze, stara ljubav poziva Frejni da diskretno reši tu misteriju.

 • 3

  Ubistvo i mocarela

  +

  U svetu porodičnih italijanskih restorana raspiruju se stare svađe kada umre glava porodice Nona Luiza, a motiv postaje tajna knjiga recepata.

 • 4

  Krv i novac

  +

  Frejni se obraća dečak čiji je brat nestao, a dr Mak joj javlja da je drugi dečak nađen u plitkom grobu blizu bolnice gde ona radi.

 • 5

  Smrt i histerija

  +

  Kada Frejnina tetka Prudens dozvoli psihijatru i iscelitelju da u njenoj kući otvori sanatorijum za "histerične" žene, Frejni dobija više nego što je očekivala.

 • 6

  Smrt u Grandu

  +

  Kad je upravnik hotela gurnut sa krova sa praznom torbom iz Frejnine kuće, Džek poziva Frejni da istraže ono što liči na krađu koja je pošla po zlu.

 • 7

  Gem, set i ubistvo

  +

  Frejni organizuje teniski turnir da skupi novac za mlade teniserke, a sparing partner zvezde u usponu umire. Istraga ubistva otkriva Frejnin skriveni strah.

 • 8

  Dok nas smrt ne rastavi

  +

  Kada je nagrađivani naučnik ubijen iste noći kada je čovek, koji namerava da ubije Henrija Fišera pobegao iz zatvora, Frejni mora da ostavi nesporazume sa strane i zaštiti svog oca.