Čikaška policija

Petak 20.10

12+12+
Chicago P.D. © 2015 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Čikaška policija

Sledeće emitovanje

 1. Petak 20 oktobar u 05.15

  Dokovi (E14 - S01)

 2. Petak 20 oktobar u 12.05

  Dokovi (E14 - S01)

 3. Petak 20 oktobar u 20.10

  Divna veza (E15 - S01)

Sinopsis

Nova policijska serija o onima koji rizikuju živote da bi služili i štitili. Okrug 21. čikaške policijske stanice čine dve grupe: uniformisani policajci koji patroliraju ulicama i obaveštajna jedinica koja se bori protiv krupnih prestupa.

Epizode

 • 1

  Život je tečan

  +

  Obaveštajci gone Dereka Kiza, najtraženijeg begunca i dilera heroina. Holsted pokuša da prodre do Lindzi nakon što je ona tri nedelje bila odsutna. Olinski prizna Platu tajnu iz prošlosti. Roman kaže Berdžisovoj da je zabrinut zbog njenog braka.

 • 2

  Prirodno rođeni pripovedač

  +

  Jureći člana bande, Burgesova i Roman nailaze na telo osmogodišnjeg dečaka čiji nestanak je prijavljen. Obaveštajno pokreće istragu, a Antonio i Lindzi ispituju osumnjičenog. Burgesova se poverava Ruzeku o Romanovom sumnjivom ponašanju.

 • 3

  Fizičko nasilje

  +

  Dok Plat pokušava da uredi haotično prijemno odeljenje, čovek drastičnim merama pokušava da privuče njenu pažnju i zahteva da pronađu njegovu nestalu ćerku. Komandant Fišer obaveštava Vojta da Bani iznosi nove optužbe u slučaju iz prošlosti.

 • 4

  Dugovi iz prošlosti

  +

  Nakon što preživi napad, Vojt je uveren da je počinilac kriminalac kojeg su on i Olinski uhapsili. Odlučan je da ga uhapsi pre nego što još nekoga povredi. Etvoter otkriva informacije o Ruzeku koje uznemiruju Burgesovu.

 • 5

  Odlazak u krevet

  +

  Nakon tajnog zadatka Ruzek je pod budnim okom novog zamenika Kraulija koji će odlučiti o sudbini odeljenja. Poziv sumnjive osobe pretvara se u istragu ubistva kada Burgesova i njen privremeni partner Prajs pronađu telo u automobilu.

 • 6

  Nikad ne znaš ko je ko

  +

  Nakon tajnog zadatka Ruzek je pod budnim okom novog zamenika Kraulija koji će odlučiti o sudbini odeljenja. Poziv sumnjive osobe pretvara se u istragu ubistva kada Burgesova i njen privremeni partner Prajs pronađu telo u automobilu.

 • 7

  Mrtvo dete, beležnica i mnogo nedoumica

  +

  U toku je potraga za nestalim dečakom koji možda predstavlja ozbiljnu pretnju po učenike. Atvater želi da ostavi dobar utisak na policijskog kapetana, a Olinski i Mišel se nađu u nevolji i traže pomoć od Ruzeka i Berdžisove.

 • 8

  Zaboravi moje ime

  +

  Nakon dojave pouzdanog doušnika o trgovini drogom, šokirani tim nađe osakaćen leš muškarca. Istraga otkrije da je u pitanju državni zvaničnik koji je imao pristup važnim uređajima.

 • 9

  Nikad ne zaboravi da te volim

  +

  Nakon dojave pouzdanog doušnika o trgovini drogom, šokirani tim nađe osakaćen leš muškarca. Istraga otkrije da je u pitanju državni zvaničnik koji je imao pristup važnim uređajima.

 • 10

  Sada sam bog

  +

  Četvoro pacijenata je primljeno u bolnicu zbog predoziranja hemoterapijom, a njihov lekar je pod istragom. Tim otkrije da su svi njegovi pacijenti nepotrebno lečeni hemoterapijom. Berdžisova i Platova pokušavaju da skinu ljagu sa Romanovog imena.

 • 11

  Saseći porodicu u korenu

  +

  Nakon provale u luksuzan stan, ekipa otkriva da je porodica čvrsto spavala tokom provale, ali i da je ćerka tinejdžerka silovana tokom upada. Vojt misli da je porodica omamljena gasom, a ekipa ide na tajni zadatak da pronađe počinioce.

 • 12

  Pazite na Stejtvil

  +

  Vojt ubeđuje zamenika Krolija da dovede svog bivšeg cimera Edija kao pomoć jedinici u istrazi koja se tiče velikog dobavljača kokaina i njegovih lokalnih dilera. Antonio misli da to nije dobra ideja, ali ga Vojt umiruje pričom iz zatvora.

 • 13

  Udari me

  +

  Linzi ide na tajni zadatak u pokušaju da pronađe odmetnutog policajca koji napada žene na izlasku iz lokalnog kazina. Detektiv Martin Vats se uključuje u istragu, na Vojtovo zaprepašćenje. Antonio nudi Romanu da ga zameni u borbi protiv Džimija.

 • 14

  Pesma Gregorija Vilijamsa Jejtsa

  +

  Nakon bekstva ozloglašenog kriminalca Jejtsa iz njujorškog zatvora, Linzi i ekipa saznaju da planira da pobegne iz Njujorka i da ode u Čikago. Obaveštajna im javlja da se Jejts raspitivao o Linzi, pa Benson i Fin hvataju prvi avion za Čikago.

 • 15

  Noćna ptica

  +

  Berdžisova pronalazi kesicu heroina u vozilu uglednog fakultetskog profesora koji tvrdi da ne zna odakle se to stvorilo. Olinski i Antonio prate trag da otkriju ko krijumčari drogu. Holsted dobija honorarni posao kao obezbeđenje.

 • 16

  Slučajevi koje treba rešiti

  +

  Nakon ubistva dečaka, obaveštajna služba traži informacije od roditelja i nakon istrage otkrivaju da otac ima kriminalnu prošlost u lokalnoj bandi. Nakon drugog pokušaja ubistva, ekipa pokušava da poveže zločine.

 • 17

  Prezla kalibra 40

  +

  Na svom honorarnom poslu Holsted i njegove kolege se zatiču usred napada nasilnih pljačkaša koji se brzo pretvara u okršaj vatrenim oružjem. Vojt i Linzi ispituju vlasnicu apoteke koja kaže da su joj bande pretile.

 • 18

  Opušteno sa AK

  +

  Na poziv o ispaljenim hicima, Vojt, Antonio, Holsted i ekipa nalaze sklonište za zlostavljane žene i saznaju da je vlasnik ranjen, a jedna od žena oteta. Zločinac je u begu, a identitet žene je nepoznat.

 • 19

  Da smo normalni

  +

  Nakon prijema poziva da je žena ubola muškarce i pobegla, Berdžisova i Lindzi odlaze da istraže i zatiču mladu ženu sa oružjem u ruci. Ispostavlja se da je žena zapravo žrtva koja je mesecima bila zarobljena.

 • 20

  Torba užasa

  +

  Reagujući na poziv o sumnjivoj torbi na čikaškom keju, Vojt sa užasom otkriva da je u torbi mrtvo novorođenče. Odlučan je da pronađe krivca za njegovu smrt. Vojt saznaje da mu je sin u gradu, a Berdžisova i Roman se zbližavaju.

 • 21

  Pravda

  +

  Nakon što čovek sa fantomkom zapuca na patrolna kola, Roman ostaje ranjen, a Berdžisova kreće za krivcem kojeg nakratko gubi iz vida, ali ga pronalazi. Puca na njega misleći da ima pištolj. Međutim, 17-godišnji student nije bio naoružan.

 • 22

  Pokriva nas

  +

  Odgovarajući na poziv o ispaljenim hicima u porodičnoj kući, Lindzi i Holsted otkrivaju da je jedini preživeli najmlađa ćerka koja je doživela veliku traumu. Pokušavaju da utvrde da li devojčica može da prepozna počinioca.

 • 23

  Počni da kopaš

  +

  Nakon što ekipa pronađe telo udovice, samohrane majke u gepeku, šokirani su kada saznaju da je žrtva bila konstantno u kontaktu sa Vojtovim sinom Džastinom. I Džastin je takođe napadnut na istom imanju i ozbiljno povređen.