Uspavana dolina

12+12+

Od 11. juna subotom u 20.00

00:30

Sinopsis

Ikabod Krejn je vaskrsnut i odvučen dva i po veka dalje kroz vreme da bi rešio misteriju koja potiče još iz vremena osnivača.

Epizode

 • 1

  Kolumbija

  +

  Krejn i Dženi počnu da se probijaju kroz život nakon neočekivane smrti Ebi Mils. Kad se nađe u prestonici, Krejn mora da osnuje neobične saveze da bi nastavio potragu za sledećim Svedokom i shvata da je u igri više zla nego što je mogao da zamisli.

 • 2

  Na vidnom mestu

  +

  Nakon važnog otkrića, Krejn i Dženi imaju poteškoća da saopšte lošu vest Dajani. U međuvremenu, ekipa sazna da je u nov slučaj možda umešano veštičarenje. Može li Krejn da nađe način da kaže Dajani ono što zna?

 • 3

  Glava države

  +

  Nakon što jedan od najvećih Krejnovih neprijatelja dođe u grad, tim mora brzo da pronađe rešenje. Džejkovo poznavanje tunela postaje važan deo slagalice dok otkrivaju tajne iz prošlosti koje mogu da dovedu do odgovora.

 • 4

  Narod protiv Ikaboda Krejna

  +

  Nakon napada čudovišta koje tera ljude da ponovo proživljavaju svoja najgora sećanja, tim mora da pronađe njegove slabosti kako bi spasao jednog od svojih. Dženi razvija novu vezu koja bi mogla biti ključna za spas sveta.

 • 5

  Krv iz kamena

  +

  Dok je Drejfus sve bliže napretku u svojoj misiji, saznajemo važne delove njegove prošlosti. Njegov bivši partner se vraća da izmiri račun i postaje jasno da Drejfusu ovo nije prvi susret sa natprirodnim.

 • 6

  Povratak kući

  +

  Nakon što tim shvati da bi talisman koji Drejfus traži mogao da bude sakriven na veoma očiglednom mestu, počinje trka s vremenom kako bi ga pronašli pre sila zla. Dženi i Krejn proživljavaju delove svoje prošlosti.

 • 7

  Ludi roditelji

  +

  Malo pre Molinog 11. rođendana njen otac se vraća iz službe. Dok se Dajen pita da li bi njen muž mogao da bude spreman da se više posveti ćerki, tim dolazi do šokantnog zaključka.

 • 8

  Teška uvreda

  +

  Kad internetska senzacija Logan Makdonald dođe u grad, raširi se natprirodna infekcija. U međuvremenu, Moli ima zastrašujuću viziju koja možda predviđa turobnu budućnost. Može li ekipa da preokrene kletvu pre nego što ona zahvati grad?

 • 9

  Dečja igra

  +

  Kada se pojavi čudovište koje liči na Molinog imaginarnog prijatelja iz detinjstva, Dajana shvati da život njene ćerke kao Svedoka neće biti običan. Moli ima priliku da prvi put vidi Svod.

 • 10

  Nezasiti

  +

  Jedan od Dajaninih mentora je postao meta užasnog čudovišta, pa ona odluči da tim mora da upotrebi svu svoju moć da zaustavi Drajfusa. U međuvremenu, Drajfus i Džob napreduju sa projektom kog Svedoci možda još nisu svesni.

 • 11

  Put oružja

  +

  Kad zagonetna žena uspe da dođe do Svoda, ekipa se pita ko je ona i ko su joj saveznici. Aleks mora da se pomiri sa svojim komplikovanim osećanjima kad se nađe u škripcu. Može li ekipa da se nosi s onim što će možda biti otkriveno?

 • 12

  Sutra

  +

  Uz mali prikaz kakav bi distopični svet bio ako se Drajfus dokopa vlasti, tim saznaje više o Lari. Kad znaju šta je na kocki, mogu li da zaustave ludaka milijardera pre nego što bude prekasno?

 • 13

  Sloboda

  +

  Drajfus konačno dobija dovoljno uticaja da se uvuče u Belu kuću, a njegovi pokorni radnici dovoljno su ojačali da deluju. Može li tim da spreči Drajfusa na vreme?